ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γιουβέντους: Σήμερα ανακοινώνεται η εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση plusvalenza

Το αποτέλεσμα της έφεσης για την υπόθεση plusvalenza περιμένουν στην Γιουβέντους σήμερα (20/04), ενώ το βράδυ αγωνίζονται στην Πορτογαλία κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με στόχο την πρόκριση στους ημιτελικούς του Europa League.

Σημαντική ημέρα για την έκβαση της χρονιάς, είναι η σημερινή για την «Μεγάλη Κυρία».

Η Γιουβέντους περιμένει σήμερα (20/04) να μάθει την απόφαση της έφεσης που άσκησε για την υπόθεση plusvalenza. Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες και οι άνθρωποι της Γιουβέντους να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την επιστροφή των βαθμών, μετά και τα όσα βγήκαν προς τα έξω χθες, στον ιταλικό τύπο.

Από αυτά που γνωρίζουμε, τα σενάρια για το τι μπορεί να αποφασιστεί, είναι τρία:

  1. Η απόρριψη της έφεσης και η οριστική επιβεβαίωση του -15
  2. Η οριστική ακύρωση του -15 και η επιστροφή των βαθμών στη Γιουβέντους
  3. Η ακύρωση του -15 και παραπομπή της υπόθεσης στο δικαστήριο της ομοσπονδίας, το ίδιο δικαστήριο το οποίο αποφάσισε το -15, έτσι ώστε να επανεξεταστεί η υπόθεση για πιθανή μείωση της ποινής.

Σε αυτή την περίπτωση, η ψυχολογία και οι στόχοι θα αλλάξουν εκ νέου στην Γιουβέντους, για δεύτερη φορά μες στη χρονιά. Η ομάδα του Αλέγκρι θα βρεθεί ξανά εντός 4άδας, στο -2 από την τη δεύτερη Λάτσιο και στο +3 από την Ρόμα, την οποία και θα στείλει στη τέταρτη θέση.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε, πως η «Γιούβε» τόσο καιρό, έψαχνε την ευρωπαϊκή συμμετοχή της για την επόμενη σεζόν, είτε από το Europa League (αν κατακτήσει το τρόπαιο θα βρεθεί στο Champions League της επόμενης περιόδου) είτε από την κατάκτηση του Coppa Italia (βρίσκεται στα ημιτελικά έχοντας φέρει 1-1 στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ).

Κανείς δε λέει πως σε περίπτωση που οι βαθμοί επιστραφούν, η ομάδα θα πατήσει… φρένο, αλλά σίγουρα θα αλλάξουν πολλά εντός της, και κυρίως στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, μιας και θα έχει το πάνω χέρι για να πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League, με οκτώ αγωνιστικές να παραμένουν ενώ την Κυριακή υποδέχεται τη Νάπολι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button