Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς για Λουτσέσκου: «Δεν αξίζει άνθρωπος να σχολιάσει αυτά που λέει»

Οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου περί διαιτησίας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ο κ. Λουτσέσκου το είπε έτσι. Έχει μανία με τον Παναθηναϊκό, ίσως ο τελικός Κυπέλλου που τον είχαν σίγουρο και τον έχασε από εκείνη τη μέρα τον έκανε να ασχολείται μόνο με εμάς και με καμία άλλη ομάδα εδώ.


Τώρα ξαφνικά έχει ο Παναθηναϊκός εύνοια της διαιτησίας, άρα ότι κάναμε τα δύο χρόνια έχει γίνει με την εύνοια της διαιτησίας. Είναι γελοίο αυτό. Είναι πραγματικά να μην αξίζει άνθρωπος να το σχολιάσει. Εγώ δεν έχω σχολιάσει ποτέ διαιτητές, δεν θεωρώ πως όσα έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο έπαιξαν ρόλο οι αποφάσεις των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο.

Πιστεύω πως είναι μόνο δικαιολογία για τους περισσότερους για να βγάλουν τον εαυτό τους ή την ομάδα τους έξω από την πραγματικότητα για να έχει ο κόσμος να ασχολείται με κάτι άλλο. Εγώ αποφεύγω να κάνω αυτό το πράγμα. Καλύτερα να δέχομαι εγώ την κριτική και να έχω τους παίκτες μου μακριά απ’ αυτά.

Είναι κρίμα, δημιουργεί μόνο εντάσεις, προκαταλήψεις, ότιδήποτε κακό μπορεί να συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν εμείς οι προπονητές δεν μπορούμε να είμαστε θετικοί σε αυτό το πράγμα, τι θα περιμένουμε αύριο από τον κόσμο που θέλει να πάει στο γήπεδο. Τώρα ότι έχει εύνοια ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια ξαφνικά είναι γελοίο. Δεν το δέχομαι. Άρα η δουλειά μου αυτή είναι βάση της διαιτησίας. Δεν κάνει για συζήτηση.

Νομίζω είναι μια τοποθέτηση που κρύβει τις αδυναμίες των άλλων απ’ την πραγματική εικόνα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια. Αν θέλω να κρύψω και εγώ τις δικές μου αδυναμίες μπορώ να τα ρίξω κάπου αλλού όλα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button