Ποδόσφαιρο

Για όσους έχουν… εξυγιαντικό Αλτσχάιμερ: Θυμίζουμε τα τέρατα της «συμμαχίας»

Την στιγμή που αρκετοί βγαίνουν να κάνουν δηλώσεις με περισσή αλαζονεία, το YellowRadio.gr νιώθει την ανάγκη να θυμίσει τα τέρατα της εξυγίανσης.

Είναι απορίας άξιο πως κάποιοι νιώθουν άνετα να μιλήσουν. Σχεδόν οποιοσδήποτε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο θα έπρεπε να μην κάνει δηλώσεις, αλλά αυτά τα χρόνια το «πρωτάθλημα» ντροπιαστικών στιγμών έχουν κερδίσει οι εξυγιαντές.

Και επειδή φαίνεται να ξεχνάνε, να πάσχουν από ένα συγκεκριμένου είδους Αλτσχάιμερ το «εξυγιαντικό» εμείς οφείλουμε να τους θυμίσουμε έστω μερικά από όσα έχουν κάνει.

Καλά θα είναι λοιπόν να θυμηθούν. Να θυμηθούν αρχικά τα πιο παλιά. Τα «εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό» του Σαββίδη. Να θυμηθούν την είσοδο με το όπλο (που όλο ξεχνάνε, πώς γίνεται αυτό;) αλλά και τα «τελείωσες» που έλεγε εν ενεργεία υπάλληλος της ομάδας τους στον διαιτητή.

Να θυμηθούν την πρώτη αναβολή του Σαββίδη στο δικαστήριο, να θυμηθούν και την υπόθεση της Ξάνθης. Την υπόθεση στην οποία το πως ένας σερβιτόρος πήρε τιπς 10.000.000 και αποφάσισε να αγοράσει μία εγκατάσταση στην Ξάνθη. Μπορεί να του άρεσαν οι καριόκες του ανθρώπου θα μου πείτε. Ας το θυμηθούν όμως, και ας θυμηθούν και την δεύτερη αναβολή του Σαββίδη.

Μιας και μιλάμε για Ξάνθη, ας θυμηθούν την υπόθεση Φασίδη, το πως ξαφνικά απέκτησε αξία που ήταν ήδη 23 χρονών και είχε μόλις 11 συμμετοχές στην Super League. Ας θυμηθούν και την τρίτη αναβολή του Σαββίδη.

Βέβαια δεν μιλάμε μόνο για μία ομάδα, μιλάμε γενικά για τους οπαδούς της «εξυγίανσης». Οπότε ας θυμηθούν και την φορά που ο Μελισσανίδης έπιασε τα γεννητικά όργανα βοηθού. Και μια που βρισκόμαστε στην συγκεκριμένη ομάδα, ας θυμηθούν τα βίντεο και τα στοιχεία για τις εκλογές των ενώσεων, και την τιμωρία ανθρώπου που όλοι ξέρουν ότι σχετίζεται με την ΑΕΚ.

Ας θυμηθούν την φορά που επέλεξαν οι δυο τους να βγει Champions League ο ΠΑΟΚ αντί για την ΑΕΚ, ας θυμηθούν και την φορά που διέρρευσαν το συμβόλαιο του Σιαμπάνη (αλήθεια, ΕΔΕ για αυτό;). Και μην ξεχνιόμαστε, ας θυμηθούν την τέταρτη αναβολή στην δίκη του Σαββίδη.

Να θυμηθούν (πρόσφατο είναι, πώς να το ξεχάσεις) την ίδια την υπόθεση Σιαμπάνη και το πως εμπλέκεται πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ βέβαια πρέπει να θυμηθούν και την πέμπτη αναβολή στην δίκη του Σαββίδη.

Να θυμηθούν όλους τους δανεικούς που έχουν δώσει. Αν και αυτό είναι δύσκολο, είναι τόσοι πολλοί που πλέον κανείς δεν μπορεί να τους θυμάται όλους. Αν δεν μπορούν να συγκρατήσουν τους δανεικούς οπότε, ας θυμηθούν τουλάχιστον την έκτη αναβολή στην δίκη του Σαββίδη.

Να θυμηθούν και τις σχέσεις του με τους πρωθυπουργούς. Είτε αυτούς που στις προεκλογικές τους εξαγγελίες ήταν το… πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, είτε αυτοί που έτρεχαν να περνάνε νόμους για να μην πέσουν Γ’ Εθνική. Και φυσικά να θυμηθούν και την έβδομη αναβολή στην δίκη του Σαββίδη.

Να θυμηθούν όλα αυτά και πολλά ακόμη, πράγματα με τα οποία είναι άμεση συνδεδεμένη είτε η ομάδα τους είτε πρώην και νυν -εκείνο το διάστημα- υπάλληλοι της.

Έτσι λοιπόν, τώρα που τα θυμηθήκαμε όλοι μαζί. Εσείς που όλη η Ελλάδα έχει δει ξεκάθαρα τι κάνατε, αφήστε την λάσπη. Γιατί ότι και να κάνετε ο Άρης είναι καθαρός. Όσο μέσα και να έχετε, όση προπαγάνδα και να πέσει, εσείς είστε οι ηθικά κολάσιμοι, με τα δικαστήρια να κρίνουν το κατά πόσο είστε και ποινικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button