Ποδόσφαιρο

Για τέσσερις μεταγραφές η Λαμία στις επόμενες μέρες

Σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις θέλουν να προχωρήσει η ομάδα της Φθιώτηδας.

Πρώτο και κύριο το όνομα του Μάρτιν Τόνσο ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται μια ανάσα από την Λαμία, με τα διαδικαστικά της μεταγραφής του να απομένουν για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 33χρονος Σέρβος πορτιέρε είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ της Λαμίας πριν από περίπου 2ο μέρες, με την αλλαγή προπονητή η περίπτωσή του φάνηκε να παγώνει ωστόσο όπως όλα δείχνουν οδεύουμε προς ανατροπή και συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έρχεται να δώσει λύσεις στη θέση κάτω από τα γκολποστ.

Τέλος, αναφέρεται ότι η Λαμία γλυκοκοιτάζει την περίπτωση ενός Αργεντίνου που αγωνίζεται στην ομάδα του Βόλου και τον οποίο οι κυανόλευκοι επιχειρούν να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αλλά γίνεται λόγος και για το μεγάλο μπαμ που προσπαθεί να κάνει η Λαμία στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι κυανόλευκοι προσπαθούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην Super League, διακρίνεται με την ομάδα στην οποία ανήκει και ο οποίος μπορεί να….αφυπνίσει τους κυανόλευκους από τον λήθαργο στον οποίο βρίσκονται.

Βέβαια, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν εξαρτάται μόνο από την πλευρά της Λαμίας, ωστόσο υπάρχει η επιθυμία για την υπέρβαση και την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας. Το σημαντικότερο; Ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο!

πηγή: lamiasports.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button