Ποδόσφαιρο

Για πρώτη φορά ορίστηκε γυναίκα διαιτητής σε αγώνα Α’ Εθνικής

Για πρώτη φορά στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος, ορίστηκε γυναίκα διαιτητής και συγκεκριμένα η Ελένη Αντωνίου στην αναμέτρηση Βόλος – ΟΦΗ.

Η Ελένη Αντωνίου βραβεύτηκε από τη Super League 2 ως η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς, έπειτα από ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 34 σωματείων της κατηγορίας αυτής.

Λίγες ημέρες αργότερα, η ΚΕΔ επιβράβευσε τη Θεσπρωτή ρέφερι, ορίζοντάς την να διευθύνει τον αγώνα Βόλος – ΟΦΗ, έχοντας για βοηθό τη Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), και τον Ιορδάνη Απτόσογλου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης από τον σύνδεσμο Κυκλάδων και AVAR ο Παντελής Σπυρόπουλος από τον Σύνδεσμο Ανατολής Αττικής.

Η αστυνομικός στο επάγγελμα κα. Αντωνίου είναι διεθνής ρέφερι από την ΕΠΣ Αχαϊάς και στο παρελθόν έχει διευθύνει στο αγώνες Champions League Γυναικών, ενώ ήταν μάλιστα και η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία του πρωταθλήματος, μιας και είχε οριστεί ως τέταρτη σε παιχνίδι της Super League Interwetten και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα το 2019.

Με τον ορισμό της Ελένη Αντωνίου στο Βόλος – ΟΦΗ γράφεται ιστορία, μιας και είναι η πρώτη φορά που γυναίκα διαιτητής θα «σφυρίξει» αναμέτρηση από καταβολής Α’ Εθνικής και συγκεκριμένα μετά 946 αγώνες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button