Ποδόσφαιρο

Γιατί έμεινε έκτος Εθνικής ο Μπράμπετς

Αρχικά ο Γιακούμπ Μπράμπετς είχε ενημερωθεί ότι θα είναι κανονικά στις κλήσεις της Εθνικής Τσεχίας, τελικά όμως έμεινε εκτός.

Αυτό άλλωστε είχε αφήσει να εννοηθεί και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ιβάν Χάσεκ, κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη και στη συνάντησή του με τον παίκτη. Τελικά ο στόπερ του Άρη έμεινε εκτός για τα φιλικά παιχνίδια στη Νορβηγία (22 Μαρτίου) και με την Αρμενία στη Πράγα (26 Μαρτίου). Το ίδιο ισχύει και για τους δύο συμπαίκτες του (Κούφαλ και Κούστα) που είχαν πρωταγωνιστήσει στο περιστατικό παραβίασης του ωραρίου.

Ο Μπράμπετς ενημερώθηκε το πρωί της Παρασκευής, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η αποστολή των Τσέχων.

Πάντως στη συνέντευξη Τύπου, ο Χάσεκ, κατέστησε σαφές, ότι ενόψει της αποστολής για το EURO είναι πολύ πιθανό να κληθεί: «Όταν μίλησα με τα παιδιά αυτοπροσώπως, ζητούσαν συγγνώμη. Για πολύ καιρό πίστευα ότι θα ήταν εδώ. Άλλαξα την απόφασή μου. Καθώς πλησίαζε η ώρα των υποψηφιοτήτων, εκτίμησα ότι θα ήταν πιο ωφέλιμο για την ομάδα αν δεν ήταν εδώ αυτοί οι παίκτες. Δεν βασίζεται στην απόδοση, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό για την ομάδα σε αυτό το σημείο. Θα συνεχίσω να μιλάω με τους παίκτες, και όσον αφορά το Euro, κανένας από αυτούς δεν έχει κλειστή πόρτα. Θα τους σκεφτώ για το Euro. Η απόφαση ισχύει προς το παρόν και πιστεύω ότι θα παλέψουν για τις επόμενες κλήσεις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button