ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Γιαννάκης: “Αρειανός και άνθρωπος ο Αλεξόπουλος, στόχος η τρίτη θέση”

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης

Ο κ.Γιαννάκης μίλησε για τον χαμό του εφόρου του τμήματος Θωμά Αλεξόπουλου ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα.

Αρχικά ανέφερε:

Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που ήρθε στην ομάδα ως προσωπικόες φίλος του κυρίου Ρετζεπέρη. Όχι απλά βοήθησε αλλά μας ΄νεωσε ακόμη περισσότερο. Ήταν και το “γούρι” μας. Του λέγαμε να έρχεται στα εκτός έδρας παιχνίδια για να κερδίζουμε.

Ενώ συνέχισε:

Ότι και να συνέβαινε ήταν ένας άνθρωπος με το χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. Δεν έλεγε σε κανέναν κακή κουβέντα. Ήταν άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης.

Για τους στόχους της ομάδας την φετινή χρονιά:

Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα δύο ομίλων. Εμείς αντιμετωπίζουμε στην πρεμιέρα τον Παναθηναϊκό. Στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη τριάδα από τους επτά του ομίλου μας και να είμαστε στο Final-6.

Αποκτήσαμε δύο Αμερικανίδες και μια Βόσνια, η ομάδα έχει σκοπό κάθε εβδομάδα να είμαστε καλύτεροι και να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε.

Για τον αθλητισμό στα χρόνια του κορωνοϊού:

Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση, έχουμε συνέχεια νέα δεδομένα. Από την πρώτη εβδομάδα ήμασταν σε μια διαδικασία τρόμου. Ήταν να παίξουμε στα Τρίκαλα, έγινε πάλι ένα lockdown και λέμε “να πάμε ή να μην πάμε;”. Είναι δύσκολη η κατάσταση.

Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε, ελπίζουμε όλο αυτό να είναι περαστικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button