ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γιαμάλ: «Μόλις περάσω τον αμυντικό για πρώτη φορά, τον βλέπω ήδη φοβισμένο»

Ο νεαρός Ισπανός διεθνής, Λαμίν Γιαμάλ, έδειξε την αυτοπεποίθησή του στο ‘El Partidazo’ του Cope.

O Λαμίν Γιαμάλ έγινε ο νεότερος παίκτης που παίζει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην εμφατική επικράτηση της Ισπανίας επί της Κροατίας με 3-0.Μιλώντας στο «El Partidazo» του Cope έδειξε εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση και τόνισε πως δεν τον τρομάζει αυτό το ρεκόρ: «Δεν με τρομάζει, παίζω με τον ίδιο τρόπο. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι στο να παίζω καλά και νομίζω ότι τελικά μόνο με βοηθάει, γιατί όταν κάνω κάτι καλά θα μεγεθυνθεί λόγω της ηλικίας μου, προφανώς».

Ερωτηθείς για το αν έχει ήδη σκεφτεί τι θα κάνει όταν δέχεσαι την μπάλα: «Όχι, από αυτόν που παίρνω την μπάλα, αν δω ότι είμαι ένας με έναν, πηγαίνω προς τον αμυντικό γιατί τελικά είναι ένα πολύ ψυχολογικό παιχνίδι, μόλις τον περάσω μια φορά φοβάται περισσότερο και αυτοσχεδιάζω ό,τι μου βγαίνει».

Σχετικά με την παλαιά φρουρά και με ποιον τα πηγαίνει καλύτερα;«Με τον Μοράτα τα πάω πολύ καλά. Μου δίνει πολλές συμβουλές πριν από αγώνες και τα πάω πολύ καλά μαζί του».

Σε ερώτηση για το τι… γεύση είχε το χειροκρότημα στο Μπερναμπέου μετά το Ισπανία – Βραζιλία τον Μάρτιο «Πολύ χαρούμενος γιατί στο τέλος το να έχεις ένα γήπεδο σαν το Μπερναμπέου σε χειροκροτεί, και πάνω από αυτό, με την Εθνική ομάδα, είναι μεγάλη χαρά και ήταν όνειρο να σε χειροκροτήσουν έτσι».

Για τις διαφορές των Τσάβι και Λουίς ντε λα Φουέντε; «Όχι με εμένα, αλλά το στυλ παιχνιδιού των προπονητών είναι πολύ διαφορετικός. Προσπαθούν να σου δώσουν διαφορετικά πράγματα. Ο Τσάβι ήταν πολύ πιο έντονος και ο Λουίς ντε λα Φουέντε μου λέει περισσότερες συζητήσεις και είναι πιο ήρεμος».

Για το αν του λείπει κάτι τώρα που πλέον είναι γνωστό πρόσωπο: «Πάντα λέω στη μητέρα μου ότι αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι να πάω να πιω ένα ποτό σε μια βεράντα το απόγευμα χωρίς κανείς να μου πει τίποτα. Ή για παράδειγμα να πάω για ψώνια ή να πάρω τον αδερφό μου από το σχολείο, όλα αυτά με κατακλύζουν λίγο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button