Μπάσκετ

Γερομιχαλός: «Μεγάλο μείον του Άρη που δεν έχει τον κόσμο του, τον περιμένουμε πολύ διαβασμένο στο ματς μας»

Ο Πέτρος Γερομιχαλός μίλησε στο Yellow Radio 101,7 για το σαββατιάτικο ματς στο Παλέ μεταξύ του Άρη και του Λαυρίου, τονίζοντας πως το άδειο Παλέ αποτελεί μεγάλο μειονέκτημα για τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «στο λεωφορείο μπαίνω» και στον Πάρη Τρικαλιώτη…

Για το ματς του Σαββάτου: «Προετοιμαζόμαστε για τον Άρη, το κλίμα είναι πολύ καλό λόγω των συνεχόμενων νικών που έχουμε κάνει. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και η θέση που βρίσκεται δεν τον αντιπροσωπεύει. Έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή. Προετοιμάζεται δύο εβδομάδες για εμάς και περιμένουμε να είναι πολύ διαβασμένος. Σίγουρα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση τώρα σε σύγκριση με το ξεκίνημα της σεζόν».

Για το πλάνο του Λαυρίου: «Θα κάνουμε το παιχνίδι που κάνουμε κάθε φορά, θα προσπαθήσουμε ενδεχομένως να χτυπήσουμε στα αργά πόδια του Μιλόσεβιτς και του Ντραγκίτσεβιτς και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε πάντα ανεξαρτήτου αντιπάλου».

Για την εντυπωσιακή πορεία του Λαυρίου: «Οφείλεται στην πολύ σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά. Κλειδί αυτής της πορείας θεωρώ πως ήταν το διπλό που κάναμε στο Περιστέρι, μας έδωσε ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή μας ήταν στα ύψη. Βρήκαμε ρυθμό και μέσα από την σκληρή δουλειά έρχονται οι νίκες. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη και αν κάνουμε το διπλό θα μπορούμε να μιλάμε για υψηλότερους στόχους».

Για το ότι ήταν στους «μικρούς» του Άρη: «Τα χρόνια που πέρασα στον Άρη τα θυμάμαι πολύ ευχάριστα. Είχαμε πάρει και δύο πρωταθλήματα με τους εφήβους. Ήταν όνειρό μου να παίξω στην ανδρική ομάδα του Άρη, για κάποιους λόγους όμως δε συνέβη αυτό τότε στα 18 μου. Επέλεξα να πάω σε χαμηλότερη κατηγορία για να πάρω αγώνες και δυστυχώς δεν έπαιξα στον Άρη».

Για ενδεχόμενη επιστροφή του στο μέλλον: «Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις στο πρόσφατο παρελθόν με τον Άρη αλλά δεν υπήρξε πρόταση. Το έχω στο μυαλό μου, θα το ήθελα και αν υπάρξει πρόταση, θα το σκεφτώ. Τώρα στο Λαύριο είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για τις προσωπικές του επιδόσεις: «Κοιτάω να βελτιώνομαι κάθε μέρα όσο μπορώ. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με την ομάδα. Μέσα από την ομάδα να πηγαίνω καλά και εγώ».

Για το άδειο Παλέ λόγω κορωνοϊού: «Είναι ένα πολύ περίεργο πρωτάθλημα χωρίς έδρες ουσιαστικά. Ο κόσμος του Άρη δίνει τεράστια ώθηση, είναι μεγάλο μείον που δεν έχει τον κόσμο του και θετικό για τους αντιπάλους του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button