Μπάσκετ

Γεμίζει το Παλέ! Ανοιχτά εκδοτήρια, τεράστιο ενδιαφέρον

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η πώληση των εισιτηρίων.

Ο Άρης μετά από μία κακή περίοδο δείχνει ότι πλέον βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, με τον κόσμο να πρόκειται να σταθεί δίπλα στην ομάδα για μία ακόμη φορά.

Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας η ζήτηση για τα εισιτήρια ήταν μεγάλη, με το Παλέ να αναμένεται να γεμίσει και να «σπρώξει» την ομάδα προς την νίκη.

Tα εισιτήρια οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν κανονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία αναμένεται να ανοίξουν στις 14:00.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο Κυριακή (14/11) η μπουτίκ της ΚΑΕ θα είναι ανοιχτή από τις 12:00, αντί για τις 14:00, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ηρακλή (17:00).

Προτρέπουμε για ακόμα μία φορά τον κόσμο μας να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριό του, είτε από την μπουτίκ, είτε ηλεκτρονικά μέσω της Viva. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:00 και παρακαλούνται όσοι προμηθευτούν το εισιτήριό τους απ’ αυτά, να πληρώσουν με μετρητά, για να αποφευχθεί η καθυστέρηση που παρατηρείται στην πληρωμή με κάρτα.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button