Εβδομάδα… Εθνικών είναι η τρέχουσα και ο Άρης έχει εκπροσώπους και εκτός Ελλάδας.
Οι «Τρικολόρ» του Φρεντερίκ Φοτού θα συγκεντρωθούν σήμερα για πρώτη φορά στο Πο, προκειμένου να προετοιμαστούν για τα παιχνίδια κόντρα σε Βέλγιο (3 Ιουλίου) και Φινλανδία (6 Ιουλίου).
Οι κιτρινόμαυροι θα εκπροσωπηθούν από τον Αμίνε Νουά και τον Αντάμ Μοκόκα. Ο δεύτερος παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, μπορεί να θεωρείται παίκτης του Άρη.
Τα «παράθυρα» γίνονται για το Μουντομπάσκετ του Κατάρ, που θα διεξαχθεί από τις 27 Αυγούστου ως τις 12 Σεπτεμβρίου.
Η αποστολή των Γάλλων αποτελείται από τους:
Αγιαγί (Σολέ) Κουλιμπαλί (Ουίζαρντς) Φρανσίσκο (Ζαλγκίρις) Γκομπέρτ (Τίμπεργουλβς) Χίφι (Παρί) Χόαρντ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) Λουβαβού-Καμπαρό (Μπασκόνια) Μοκόκα (Άρης) Νουά (Άρης) Οκόμπο (Μονακό) Ρενάντ (Κινγκς) Ρισασέ (Χοκς) Ρούπερτς (Γκρίζλις) Σακό (Βαλένθια) Στράζελ (Μονακό) Γιαμπουζέλε (Μπουλς).




