Ποδόσφαιρο

Γαβριηλίδης: “Η ΕΠΟ θέλει τελικό με κόσμο”

Ενόψει του τελικού τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης.

Η κλήρωση των ημιτελικών έφερε αντιμέτωπους τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ με τον Άρη.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι που θα γίνει ο τελικός, αλλά και αν θα έχει κόσμο. Για το τελευταίο ο Γαβριηλίδης άφησε τη… σπόντα του για την πολιτεία.

Ιδού τι απάντησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης:

Για το αν θα γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ με οποιοδήποτε ζευγάρι ή τίθεται θέμα «Καυτανζογλείου»: «Η απόφαση για το πού θα γίνει ο τελικός είναι της Εκτελεστικής Επιτροπής βάσει της προκήρυξης που έχουμε. Οπότε θα δούμε ποιοι θα μείνουν τελικά στον τελικό και τι θια αποφασίσει η εκτελεστική».

Για τη δική του ευχή ενόψει των αγώνων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού: «Δική μου ευχή να γίνουν δύο καλά παιχνίδια, να πάρουν την ευκαιρία όπως έγινε και στο βόλεϊ. Να γίνουν καλοί αγώνες και από τις τέσσερις ομάδες και να πάει ο καλύτερος στον τελικό».

Για το αν θα γίνει παρουσία κόσμου ο τελικός: «Πάντα η πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να γίνεται με κόσμο. Η απόφαση το να μη γίνει είναι πάντα της πολιτείας. Η πολιτεία εξετάζει τους λόγους με την αστυνομία κι ανάλογα αποφασίζει ότι δεν θα γίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση οποιαδήποτε στιγμή κι αν ήταν να πει η ομοσπονδία ότι δεν θα γίνει με κόσμο. Ίσα-ίσα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button