Ποδόσφαιρο

Βόλος: Ανακοίνωσε και τον Ρομέρο

Την απόκτηση του Φράνκο Γκαστόν Ρομέρο ανακοίνωσε ο Βόλος, με τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό να μεταβαίνει στην Πορταριά με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

Στο δυναμικό του Βόλου και ο Φράνκο Γκαστόν Ρομέρο. Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την Κυριακή (4/7) την απόκτηση του 26χρονου στόπερ, ο οποίος ήταν στην προεπιλογή της εθνικής Ουρουγουάης για το φετινό Copa America. Να σημειωθεί ότι ο νέος παίκτης του Βόλου αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μετέβη στην Πορταριά, όπου ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού Φράνκο Γκαστόν Ρομέρο. Ο ύψους 1,85 αμυντικός τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ Μοντεβιδέο με την οποία είχε 62 συμμετοχές έχοντας σημειώσει και 7 τέρματα, ενώ έχει αγωνιστεί στη Ρασίνγκ της Ουρουγουάης όπου σε 78 ματς είχε 3 γκολ.

Ο Ρομέρο ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Ουρουγουάης για το φετινό Κόπα Αμέρικα. Ο Ρομέρο, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μετέβη στην Πορταριά, όπου ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Βόλου.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Φράνκο Γκαστόν Ρομέρο στην οικογένεια της».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button