Βόλεϊ

Βόλεϊ: Τα σωστά αντανακλαστικά φέρνουν αποτελέσματα!

Ο Άρης αλλάζει την εικόνα του σε ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ και τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν άσχημα τη σεζόν σε ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ. Στους άνδρες υπήρχαν μεν μερικές θετικές ενδείξεις, αλλά η εκτός έδρας εικόνα της ομάδας, σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς, έφεραν τον Άρη στις χαμηλές θέσεις.

Στο γυναικείο βόλεϊ από την άλλη πλευρά, ο σχεδιασμός της χρονιάς αποδείχθηκε λάθος, με τον Άρη να φτάνει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ευτυχές είναι ότι μετά από το κάκιστο ξεκίνημα υπήρξε άμεση αντίδραση, σε αμφότερα τα τμήματα.

Στο ανδρικό βόλεϊ η ομάδα συμφώνησε με τον Άκη Χατζηαντωνίου, τον προπονητή που πήρε το περσινό πρωτάθλημα της Pre League, χωρίς να έχει την καλύτερη ομάδα. Πρόκειται για κίνηση που έχει να γίνει χρόνια και μέχρι στιγμής φαίνεται να αποδίδει καρπούς, καθώς ο Άρης έκανε το -μακράν του δεύτερου- καλύτερο παιχνίδι του στη σεζόν.

Στο γυναικείο βόλεϊ ήρθε η είδηση-έκπληξη με την επιστροφή των Τσαϊρέλη-Γιαννάκη, αλλά ακόμη περισσότερο η στήριξη που τους δόθηκε (και οικονομικά), να αλλάξουν το 95% της ομάδας και να παρουσιάζει ο Άρης ήδη μία εντελώς διαφορετική εικόνα.

Μάλιστα πρέπει να τονιστεί ότι ο Άρης έφτασε στο «παρά πέντε» να στείλει το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο τάι-μπρέικ (8 σετ μπολ), χωρίς καν να έχει διαγώνια ακόμη, αλλά με την κατά συνθήκη διαγώνια Στέντιλ, η οποία ήταν φανερά έξω από τα νερά της.

Με την απόκτηση διαγώνιας, αναμένεται -και- το γυναικείο βόλεϊ να ανέβει ακόμη περισσότερο και να μπορεί να χτυπάει κάθε παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button