Βόλεϊ

Βόλεϊ Γυναικών: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Κούλερκαν ο Άρης!

Μετά το πέρασμα της από τη Λαμία, η Εσθονή που αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιου, ετοιμάζεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης αναφέρει:

“Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συμφωνίας με τη KadiKullerkann για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η Εσθονή είναι γεννημένη στις 19 Αυγούστου του 1992 και αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιου.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στη κουβανική Ciudad Habana, ενώ αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/20 στο Περού για την Alianza Lima. Την χρονιά 2020/21 έκανε τη θητεία της στη Βουλγάρικη VC Maritza, ενώ για τα επόμενα δυο χρόνια αγωνίστηκε στη γαλλική Volley-Ball Club Chamalières. Πέρυσι ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του ΑΟ Λαμίας και φέτος θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα”.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη τόνισε:

«Ανυπομονώ για αυτή την χρονιά με τις συμπαίκτριες, το προσωπικό και τους φίλαθλους του Άρη. Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και περιμένω να έχω πολλές «μάχες» στο γήπεδο και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές όλοι μαζί!

Η Ελλάδα είναι μια από τις αγαπημένες μου χώρες και ανυπομονώ να γυρίσω πίσω. Μακάρι να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις δυσκολίες και να ευχηθώ υγεία πάνω από όλα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button