Βόλεϊ

Βόλεϊ Ανδρών: Πήρε τον Γεράσιμο Κανέλλο ο Άρης

Την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα παίκτη Γεράσιμου Κανέλλου, ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συμφωνίας με τον Έλληνα διεθνή πετοσφαιριστή, Γεράσιμο Μάκη Κανέλλο, για την αγωνιστική χρονιά 2024-25.

Ο 37χρονος βολεϊμπολίστας, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου του 1987 και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα το 2001 σε ηλικία 14 ετών στον σύλλογο Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και το 2004 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στην ομάδα του Πειραιά παρέμεινε μέχρι το 2005. Κατά τη διετία 2005–07, ο Κανέλλος αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία, αρχικά στον Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης (2005–06) κι έπειτα στον Αριστοτέλη Σκύδρας (2006–07). Το 2007 μετεγγράφη στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στον οποίο παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Με την ομάδα του Ηρακλή κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2009 και το Πρωτάθλημα Ελλάδας περιόδου 2007–08.

Το 2011 επέστρεψε στον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ωστόσο το πέρασμά του αποδείχθηκε σχετικά σύντομο καθώς ένα χρόνο αργότερα ανηφόρισε και πάλι προς τη Θεσσαλονίκη, αυτήν τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Το 2013 μετεγγράφη στον Παμβοχαϊκό, στον οποίο παρέμεινε για δύο χρόνια καθώς το καλοκαίρι του 2015 αποφάσισε να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό. Στην ομάδα της Αθήνας αγωνίστηκε για ένα έτος. Στη συνέχεια αγωνίστηκε διαδοχικά στον Ηρακλή Χαλκίδας, την Α.Ε.Κ., τον Παμβοχαϊκό και την ίδια περίοδο (2019–20) στον Φοίνικα Σύρου.

Το ξεκίνημα της περιόδου 2020–21 τον βρίσκει και πάλι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όμως η αποχώρηση του Ηρακλή από το πρωτάθλημα αλλά και η αναβολή της Βόλεϊ Λίγκ τον “ταξιδεύουν” στην Αγγλία για λογαριασμό της Πολόνια Λονδίνου. Τον Ιανουάριο του 2021 επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίζεται μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ το 2021-22 φοράει τα χρώματα του Αριστοτέλη Σκύδρας και την επόμενη περίοδο (2022–23) του Πήγασου μέχρι και πέρυσι.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Γεράσιμος Κανέλλος έχει πραγματοποιήσει με την Εθνική ομάδα 38 διεθνείς συμμετοχές, και συμμετείχε στην ομάδα που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Silver European League το 2014.

Μετά τη συμφωνία με τον ΑΡΗ, δήλωσε: «Μεγάλη μου χαρά που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στον ΑΡΗ. Είναι η μοναδική μεγάλη ομάδα που δεν έχω αγωνιστεί στη καριέρα μου, οπότε έστω και αργά ήρθε η ώρα. Ο μοναδικός στόχος είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία και δε θέλω να σκεφτώ ότι θα γίνει στο τέλος κάτι λιγότερο. Την υγεία μας να έχουμε και είμαι σίγουρος ότι με το σύνολο που έχει στηθεί, ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button