Βόλεϊ

Βόλεϊ Ανδρών: Ανέλαβε τον Άρη ο Ίλιτς!

Ο Τσέντομιρ Ίλιτς ανέλαβε το τιμόνι του τμήματος βόλεϊ Ανδρών, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να θέτει ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στη πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης αναφέρει:

Ο ΑΣ Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του Άρη ανακοινώνουν την έναρξη της συμφωνίας με τον Τσέντομιρ Ίλιτς ως χεντ-κόουτς της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τη σεζόν 2018-2019 ανέλαβε Β’ Προπονητής στον ΠΑΟΚ, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος και στη συνέχεια ανέλαβε ως Α’ Προπονητής από το 2020 εως το 2022 την ομάδα του Αμυγδαλεώνα. Την περίοδο 2022-2023 ανέλαβε ως Β’ Προπονητής στον ΑΟ Φοίνικα Σύρου. Είναι άμεσος συνεργάτης του Ολυμπιονίκη και καταξιωμένου βολεϊμπολίστα Βλάντιμιρ Βάνια Γρμπιτς.

Σαν αθλητής έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Άρη στο παρελθόν.

«Βασικός φετινός στόχος μας θα είναι να επιστρέψει ο ιστορικός σύλλογος στα σαλόνια της Α1»

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα, ο head-coach, Τσέντομιρ Ίλιτς, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να αναλάβω τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Άρης.

Εύχομαι μαζί με τη Διοίκηση, όλο το στάφ, τους παίκτες και τον κόσμο μας να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε μια επιτυχημένη χρόνια σε όλα τα επίπεδα για τον σύλλογο.

Θεωρώ ότι οι στόχοι για μια ομάδα όπως ο Άρης πρέπει να είναι πάντοτε υψηλοί, και έτσι ο βασικός φετινός στόχος μας θα είναι να επιστρέψει ο ιστορικός σύλλογος στα σαλόνια της Α1,εκεί όπου ανήκει.

Γνωρίζω ως πρώην παίκτης την δυναμική των φιλάθλων της ομάδας και δεσμεύομαι ότι θα τους δώσουμε ένα ισχυρό κίνητρο για να έρθουν στο γήπεδο.

Ελπίζω να τους έχουμε δίπλα μας, ώστε να μας δώσουν την ώθηση να πετύχουμε τους στόχους μας.Εύχομαι το βόλεϊ που θα παίξουμε φέτος να τους αποζημιώσει και να φέρει ακόμη περισσότερους

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button