Ποδόσφαιρο

Βρούτσης στους διαιτητές: «Θα υπάρχουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας και στα αποδυτήρια»

Με τους διεθνείς διαιτητές ποδοσφαίρου συναντήθηκε ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, με τους διαιτητές να του μεταφέρουν την αγωνία τους για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αντιπροσωπεία διεθνών διαιτητών ποδοσφαίρου, με την παρουσία εκπροσώπων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, δέχθηκε στο γραφείο του, ύστερα από αίτημά τους, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι διεθνείς διαιτητές Ανδρέας Γκάμαρης και Τάσος Παπαπέτρου, εναντίον των οποίων συνέβησαν θλιβερά περιστατικά τις τελευταίες εβδομάδες, οι Βασίλης Φωτιάς και Βαγγέλης Μανούχος, οι διεθνείς βοηθοί Τρύφωνας Πετρόπουλος και Ανδρέας Φωτόπουλος, καθώς και οι Σταύρος Μάνταλος, Αντώνης Καρατζίκας και Ελένη Λαμπαδαρίου, εκ μέρους της ΚΕΔ.

Οι εν ενεργεία διαιτητές κατέθεσαν την αγωνία τους για φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν, με κυρίαρχο αυτό της προστασίας τους στα γήπεδα και της εφαρμογής του νόμου για την επαγγελματική διαιτησία.

Ο κ. Βρούτσης τους ενημέρωσε αναλυτικά για την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, η οποία ικανοποιεί αρκετά από τα πάγια αιτήματά τους, όπως αυτό της τοποθέτησης καμερών υψηλής ευκρίνειας στους διαδρόμους των αποδυτηρίων τους, αλλά και του ελέγχου της εύρυθμης λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας από τα αστυνομικά όργανα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button