Γενικά

Βρετανία: «Τραπεζάκια έξω» και στιγμές ανεμελιάς για τους Λονδρέζους – Δείτε φωτογραφίες

Κάτοικοι του Λονδίνου έσπευσαν να επωφεληθούν από τον καλό καιρό και να απολαύσουν το γεύμα τους και το ποτό τους στις πλατείες της πόλης

Σκηνές που θυμίζουν εποχές προ κορωνοϊού εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στην πρωτεύουσα της Βρετανίας. Η χαλάρωση των μέτρων του lockdown στις αρχές της εβδομάδας έβαλε ξανά «φωτιά» στη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου, με τους κατοίκους της μεγαλούπολης να σπεύδουν να τιμήσουν τις παμπ και τα εστιατόρια, που υποδέχθηκαν τα πλήθη στους εξωτερικούς τους χώρους.

Παρόλο που η κίνηση ήταν αυξημένη όλη την εβδομάδα, εχθές επικράτησε το αδιαχώρητο σε πολλές περιοχές μιας και ήταν το πρώτο βράδυ Παρασκευής μετά την χαλάρωση των μέτρων. Στο Σόχοτα τραπεζάκια ήταν ασφυκτικά γεμάτα και οι παρέες απολάμβαναν το ποτό και το φαγητό τους, χωρίς μάσκες και ιδιαίτερες αποστάσεις.

Εικόνες από το Σόχο την Παρασκευή: 

soho_1
soho_2

Και σήμερα όμως, αρκετοί Λονδρέζοι επωφελήθηκαν από τον καλό καιρό για να απολαύσουν το γεύμα τους ή το κρασί τους σε πλατείες όπου έχουν στηθεί τραπεζάκια, έξω από επιχειρήσεις εστίασης. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από την ΠλατείαΣλόαν, όπου μικροί και μεγάλοι εμφανίζονται να χαλαρώνουν σε στιγμές ανεμελιάς, μια σκηνή που θα ήταν αδιανόητη πριν από μερικές εβδομάδες στη Βρετανία.

sloane_1

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button