Ποδόσφαιρο

“Βλέπει” Κογιάδο με την… τρίτη!

Ο Άρης σε κάθε μεταγραφική περίοδο συνηθίζει να ψάχνει λίστες παικτών με τους οποίους είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και κάπως έτσι προέκυψε εκ νέου η περίπτωση του Άλεξ Κογιάδο, τον οποίον προσπάθησε να αποκτήσει τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και τον Γενάρη.

Ο Κογιάδο ξεκίνησε από τα μικρά της Μπαρτσελόνα, από την οποία δεν ήθελε να φύγει, έχοντας σκοπό να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής. Τελικώς, στην τελευταία του χρονιά (2022-23) έπαιξε υπό τη μορφή δανεισμού σε Γρανάδα και Έλτσε, για να ακολουθήσει η υπογραφή εξαετούς συμβολαίου στην Μπέτις τον Ιούλιο του 2023. Ούτε εκεί στέριωσε, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στη Σουηδική Αραβία (σ. σ. Αλ Οκχντούντ), έχοντας σχετικά μέτρια νούμερα, με τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε σύνολο 34 αγώνων.

Η περίπτωσή του συζητήθηκε εκ νέου στον Άρη γιατί πλέον οι κιτρινόμαυροι έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με την Μπέτις, μέσα από την πολύ καλή συνεργασία τους στην υπόθεση Μορόν.

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Αλεξ Κογιάδο στην προετοιμασία της Μπέτις. Το ζήτημα ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο, της τάξης των 800.000 ευρώ. Η περίπτωσή του μοιάζει με αυτή του Λορέν Μορόν κι εφόσον στον Άρη αποφασίσουν να προχωρήσουν σε ουσιαστική κίνηση για την απόκτησή του, θα προτείνουν ένα «μοντέλο» συμφωνίας αντίστοιχο με αυτό που επιτεύχθηκε στην περίπτωση του Μορόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button