Ποδόσφαιρο

Βλέπει… Βόλο ο Βέλεθ!

Ο Φραν Βέλεθ είναι το κέρδος των τελευταίων προπονήσεων του Άρη και δίνει σίγουρα στον Άκη Μάντζιο έναν λόγο για να χαμογελάει.

Έπειτα από έναν δύσκολο μήνα, ο Ισπανός στόπερ μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, δίνοντας μάχη με τον χρόνο, ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αυχένα. Ένα πρόβλημα που φαινομενικά ίσως φάνταζε απλό για κάποιους, αλλά μόνο έτσι δεν ήταν, ταλαιπωρώντας αρκετά τον Ιβηρα στόπερ, λόγω του σημείου, αλλά και της έντασης των ενοχλήσεων που είχε κάποιες μέρες.

Το ευχάριστο είναι ότι μετά την επίσκεψή του στην Ισπανία και τις θεραπείες που έκανε αισθάνεται καλύτερα, ώστε να πετύχει τον μακροπρόθεσμο στόχο που είχε θέσει. Και αυτός δεν ήταν άλλος από την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εφόσον ο παίκτης συνεχίσει έτσι και μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από βδομάδα, θα μπει στα πλάνα του Μάντζιου. Το γεγονός ότι λείπει έναν μήνα και έχει μόλις 30 αγωνιστικά λεπτά τους δύο τελευταίους, δεν τον βοηθάει για να μπει στην αρχική ενδεκάδα. Για τον Μάντζιο όμως η ουσία είναι να τον έχει ως επιλογή και αυτό λογικά θα ισχύει την επόμενη εβδομάδα στο Βόλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button