ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Βλέπει» Βαράν η Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα στην Ισπανία, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζει να κινηθεί έντονα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, που αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Και το ερώτημα είναι εάν τελικά θα προχωρήσει σε μεταγραφές, δεδομένης της απουσίας μέχρι το τέλος της περιόδου του τραυματία, Νταβίντ Αλάμπα, αλλά και του Εντερ ΜΙλιτάο, ο οποίος θα λείψει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Να πούμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε μεταγραφές; Οχι. Μιλήσαμε με τους διοικούντες και θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα, τις επόμενες ημέρες. Δεν βιαζόμαστε. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά την χρονιά και μετά θα πάρουμε όλο τον απαραίτητο χρόνο για να προχωρήσουμε στην καλύτερη δυνατή απόφαση. Εάν υπάρχει μια πιθανότητα και πιστεύουμε ότι είναι μια καλή απόφαση για τον σύλλογο, θα το κάνουμε», δήλωσε σχετικά ο προπονητής των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι.

Παράλληλα, στον ισπανικό Τύπο γίνεται λόγος για επιστροφή του Ράφα Μάριν, του νεαρού κεντρικού αμυντικού που ανήκει στην Ρεάλ και αγωνίζεται ως «δανεικός» στην Αλαβές, όπου αποδίδει πολύ καλά.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες αρκετά ισπανικά μέσα ενημέρωσης όπως η εφημερίδα AS ή ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena COPE, αποκάλυψαν μια μικρή «βόμβα». Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έπαιξε στον σύλλογο μεταξύ 2011 και 2021 πριν ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» στην κατάκτηση ευρωπαϊκών τροπαίων, υπό τις οδηγίες του Ζιντάν και του Αντσελότι.

Η AS αναφέρει ότι ο Βαράν είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που αναφέρθηκαν εσωτερικά για να αντικαταστήσουν τον Αλάμπα. Πάνω από όλα, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ευπρόσδεκτος, αφού ο Αντσελότι και το τεχνικό επιτελείο θα χαιρόντουσαν που θα μπορούσαν να τον έχουν ξανά υπό τις εντολές τους.

Στο σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται ότι σε αυτήν την περίπτωση, ο μισθός του θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα, δεδομένου πως ο Βαράν λαμβάνει 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, σχεδόν τα διπλάσια από αυτά που έπαιρνε στους Μαδριλένους. Κάτι που σημαίνει, ότι εάν θέλει να γυρίσει… σπίτι, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να κάνει οικονομικές… θυσίες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button