ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Βενγκέρ: «Ο Εμπαπέ ξέρει πότε θα κάνει τη διαφορά, στον Ζιρού υποκλινόμαστε»

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με τα πιο αποθεωτικά σχόλια για τους Κιλιάν Εμπαπέ και Ολιβιέ Ζιρού.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ για τους συμπατριώτες του Κιλιάν Εμπαπέ και Ολιβιέ Ζιρού. Ο άλλοτε τεχνικός της Άρσεναλ παραχώρησε συνέντευξη στην «Equipe», ενόψει της σημερινής (10/12, 21:00) αναμέτρησης της Γαλλίας κόντρα στην Αγγλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποθεώνοντας τους δύο ποδοσφαιριστές.

Για τον Εμπαπέ είπε χαρακτηριστικά πως, όπως κάθε άλλος σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έχεις την εντύπωση ότι αποφασίζει εκείνος πότε θα κάνει τη διαφορά, ενώ στον Ζιρού χρωστάμε μια… υπόκλιση, αφού έχει δουλέψει με τον εαυτό του και παρά την όλη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του, έχει αυτοπεποίθηση.

«Όπως συμβαίνει με όλους τους σπουδαίους παίκτες, έτσι και για τον Εμπαπέ, νομίζεις ότι είναι εύκολο για αυτόν να παίζει ποδόσφαιρο και ότι αποφασίζει αυτός, πότε θα κάνει τη διαφορά. Όσον αφορά στον Ζιρού υποκλινόμαστε! Είναι φανταστικό αυτό που κάνει. Είναι κάποιος που «έχτισε» τον εαυτό του, έχοντας αυτοπεποίθηση, ενώ πάντα τον αμφισβητούσαν. Αυτή η όμορφη ιστορία δεν φαίνεται να έχει τελειώσει», είπε ο Βενγκέρ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button