Ποδόσφαιρο

Βελτιώθηκε στα “στημένα”, θέλει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

Ο Άρης επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τα δύο παιχνίδια στη Λιβαδειά για Κύπελλο και Πρωτάθλημα, έχοντας θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Η προσοχή όλων είναι πάνω στους ποδοσφαιριστές του Άλαν Πάρντιου, περιμένοντας τη δεδομένη βελτίωση που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα, μετά τη δουλειά που έγινε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Στα δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό δεν φάνηκε κάτι τέτοιο σε πολύ μεγάλο βαθμό και ειδικά στο κομμάτι του σκοραρίσματος σε ροή αγώνα, καθώς η ομάδα έχασε ευκαιρίες, κυρίως στο ματς πρωταθλήματος, βρίσκοντας δίχτυα μόνο από φάουλ.

Με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος, ο Άρης δυσκολεύτηκε αρκετά στη δημιουργία φάσεων και στο γκολ σε κανονική ροή παιχνιδιού, πρόβλημα που υπήρχε και στο μεγαλύτερο κομμάτι του 1ου γύρου.

Η ομάδα βέβαια βρίσκει δίχτυα μέσα από τις στατικές φάσεις και συγκεκριμένα με τρεις εκτελέσεις φάουλ, χάρη στην ποιότητα παικτών όπως ο Λουίς Πάλμα, αλλά και ο Χουάν Ιτούρμπε.

Ένα θετικό στοιχείο που της έλειπε και το χρειάζεται, καλύπτοντας τη δυσκολία της στη ροή του ματς, το οποίο δεν αναιρεί όμως, ούτε μειώνει την ανάγκη του Άρη να βρει καλύτερη λειτουργία και περισσότερη ουσία στο επιθετικό κομμάτι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button