Μπάσκετ

Βελτιωμένη Εθνική, όμορφο μπάσκετ και ενθαρρυντικά μηνύματα

Ξεκίνησε εμφατικά το τουρνουά Ακρόπολις.

Eπιβλητικό μπάσκετ από την Ελλάδα και πρώτο δείγμα θετικό στο Τουρνουά Ακρόπολις. Η Εθνική μας ομάδα παρουσίασε φοβερή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, διέλυσε το Μαυροβούνιο με +29 (86-57) και ξεκίνησε ιδανικά το τουρνουά.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έβγαλαν ενέργεια και ένταση στο παρκέ του ΣΕΦ, έπαιξαν καταπληκτική άμυνα κρατώντας το Μαυροβούνιο πολύ χαμηλά, ενώ παράλληλα σούταραν εξαιρετικά από την περιφέρεια (18/32δ. 14/41τρ.).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε σκορ από όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Γιώργο Παπαγιάννη με 12 πόντους και 6 ριμπάουντ. Διψήφιος και ο Ντίνος Μήτογλου με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ πολύ παρουσία είχε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος “ξεμπούκωσε” στο 2ο ημίχρονο με 3/6τρ. και 9 πόντους. Γεμάτη εμφάνιση από τον Νικ Καλάθη με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. 

Από την αντίπερα όχθη ξεχώρισε ο σούπερ-σταρ του Μαυροβουνίου Νίκολα Βούτσεβιτς με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Κέντρικ Πέρι να μετράει 9 πόντους και 4 ασίστ. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button