Ποδόσφαιρο

Βγάζει… ενδεκάδα για Τρίπολη

Στο γήπεδο θα βρει η πρώτη μέρα του χρόνου τους ποδοσφαιριστές του Άρη, δίχως περιθώρια για ξεκούραση λόγω του επερχόμενου αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (03/01).

Η ομάδα θα προπονηθεί το μεσημέρι στο Ρύσιο, πάνω στην κορύφωση της προετοιμασίας εν όψει του ταξιδιού που θα κάνει αύριο με προορισμό την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Η σημερινή προπόνηση έχει το δικό της ενδιαφέρον όσον αφορά την ενδεκάδα, για την οποία ο Άκης Μάντζιος άρχισε να φανερώνει από χθες κάποιες από τις σκέψεις του.

Το ερωτηματικό για τα αριστερά της άμυνας παραμένει ανάμεσα σε Μοντόγια και Φεράρι, με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα. Στον άξονα υπάρχει το ζήτημα με το κενό του Νταρίντα και τον Πάρντο να κερδίζει πόντους στην “κούρσα” με τον Ρουπ, ενώ ο Βερστράτε εκτός απροόπτου θα πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Στα αριστερά της επίθεσης ο Παναγίδης έχει πιο ξεκάθαρο προβάδισμα, με τους Σουλεϊμάνοφ-Μορόν να παραμένουν σταθεροί, όπως και οι Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Κουέστα στα μετόπισθεν.

Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί εάν ο Μάντζιος επιμείνει στα παραπάνω ή αν θα καταλήξει σε κάτι διαφορετικό για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στο… must win παιχνίδι της Τρίπολης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button