Μπάσκετ

Βαριά «καμπάνα» σε Ερυθρό Αστέρα για τα επεισόδια με Παρτιζάν

Πρόστιμο και κλείσιμο ορισμένων θυρών επιβλήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα για τα όσα έγιναν στους δύο πρώτους τελικούς της ABA Liga με την Παρτιζάν.

Πολύ ακριβά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, θα πληρώσει ο Ερυθρός Αστέρας την συμπεριφορά των οπαδών του στους δύο πρώτους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας απέναντι στην Παρτιζάν.

Οι πρωταθλητές τιμωρήθηκαν με συνολικό πρόστιμο 62.500 ευρώ, ενώ παράλληλα θα δώσουν τα τρία προσεχή παιχνίδια στην έδρα τους με μειωμένη χωρητικότητα, καθώς θα υποχρεωθούν να κλείσουν τμήματα της κερκίδας, μεταξύ των οποίων και τις VIP θέσεις.

Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο 600 ευρώ στον προπονητή του Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς και άλλων 100 στον παίκτη της ομάδας, Στέφαν Μάρκοβιτς, ενώ 1.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Ματίας Λεσόρ της Παρτιζάν που κινήθηκε κατά οπαδών των γηπεδούχων.

Ο τρίτος αγώνας της σειράς των τελικών διεξάγεται απόψε στην έδρα της Παρτιζάν (21:30). Ο Ερυθρός Αστέρας αξιοποίησε την έδρα του στα δύο πρώτα ματς και προηγείται με 2-0 απέχοντας μια νίκη από τον τίτλο. Πάντως και οι δύο ομάδες, ανεξάρτητα από το ποια θα κατακτήσει τον τίτλο, αναμένεται να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα με wild card.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button