Ποδόσφαιρο

Βαλεριάνος: «Σπίτι μου ο Άρης, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό»

Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε στην εκπομπή Αθλητικό X-Press του Yellow Radio και τον Γιώργο Τότσικα και μίλησε για πολλά και μείζονα θέματα.

Για το αν του έλειψε ο Άρης:

«Αυτά τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, όταν υπάρχει αλληλοσεβασμός και αγάπη, αυτά πάνε μαζί»

Για την πορεία του και την ζωή του στην Κύπρο:

«Τον τελευταίο χρόνο όλος ο πλανήτης ζει με αυτή τη νέα δοκιμασία, εύχομαι να φτάνουμε προς το τέλος. Το ποδόσφαιρο ανοίγει πάλι, δίνει χαρά στον κόσμο μέσα στα προβλήματά του. Εδώ ξεκίνησαν και οι δεύτερες κατηγορίες και πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα. Αν δεν υπάρχουν οι μικρές κατηγορίες δεν θα υπάρχει ούτε η μεγάλη».

Για την πορεία του στον Άρη:

«Έδωσα ό,τι μπορούσα, τον καλύτερό μου εαυτό, γι’ αυτό και παίρνω αυτή την ανταπόδοση. Το χαρήκαμε όλοι οικογενειακώς το ότι κερδίσαμε στο ντέρμπι. Η κόρη μου έζησε το γήπεδο δύο χρόνια γεμάτα, ενθουσιάστηκε πολύ και δεν είχε άλλη επιλογή από το να γίνει Άρης.

Για το πώς έζησε το ντέρμπι, βλέποντάς το από την Κύπρο:

«Ο Άρης είναι μία γεμάτη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες. Υπάρχει πλάνο από τον κύριο Μάντζιο και κίνητρο για τις πρώτες θέσεις. Ο Άρης κάνει βήματα μπροστά. Το ματς ήταν αμφίρροπο, ο Άρης φάνηκε ότι το θέλει περισσότερο και έπαιξε έξυπνα».

Για το αν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό ο Άρης ή να πάρει τίτλο:

«Γιατί να μην το κάνει; Έχει ανταπεξέλθει μέχρι τα μισά του δρόμου σχεδόν. Υπάρχει υγεία, άρα δεν έχει να φοβάται τίποτα. Η ομάδα γύρισε από Β’, Γ’ εθνική και πήγε Ευρώπη. Αυτό δεν είναι εύκολο».

Για το αν αδικήθηκε στον Άρη:

«Δεν θέλω να πω ότι αδικήθηκα, θέλω να κοιτάω μόνο τα καλά που πήρα από τον Άρη. Ο Άρης με έβαλε ξανά στο προσκήνιο και κέρδισε κλήση από την εθνική ομάδα, δεν παραπονιέμαι για τίποτα».

Για το τι του αρέσει στον φετινό Άρη:

«Η ομάδα χτίζεται εδώ και δύο χρόνια. Έχει παίκτες που ανταποδίδουν πολύ καλά, δεν τα παρατάνε. Έχει πληρότητα και πολύ καλούς παίκτες όπως οι Γκάμα, Ματέο και Μπερτόγλιο».

Για τον Άκη Μάντζιο:

«Στην Ελλάδα κρίνουμε γρήγορα. Δεν ήρθε τυχαία ο κ. Μάντζιος. Έχει τα προσόντα και θα κριθεί το έργο του, αλλά μέχρι στιγμής δε θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. Με είχε όταν ήμουν 19 χρονών και όταν βγήκαμε κατηγορία με τον Απόλλωνα».

Για τον Δεληζήση και τον Σιαμπάνη:

«Τέσσερα χρόνια έχω παίξει με τον Δέλη. Είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος. Δεν έχω μιλήσει καθόλου τελευταία, δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέμα της δωροδοκίας. Αν ισχύουν όλα αυτά, είναι πολύ άσχημο. Χάνεται το ποδόσφαιρο. Ο Σιαμπάνης είναι πιτσιρικάς είναι στην εθνική ελπίδων, κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Όλος ο κόσμος είναι μαζί τους».

«Ο Άρης είναι σπίτι μου. Έχω ανανεώσει άλλον έναν χρόνο εδώ στην Πάφο. Θα περιμένω να πάρει το πρωτάθλημα ο Άρης και θα έρθω», είπε κλείνοντας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button