ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Βαλβέρδε για τον πάγκο της Ατλέτικο!

Καθώς άρχισαν τα σενάρια περί αποχώρησης του Ντιέγο Σιμεόνε από τον πάγκο της Ατλέτικο, υπάρχουν και ρεπορτάζ για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Από τη διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» ξεκαθάρισαν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Αργεντινού προπονητή από τον πάγκο της ομάδας, παρά το γεγονός ότι είναι μια δύσκολη περίοδος και τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά.

Θυμίζεται πως ο Σιμεόνε έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και θεωρείται πως μόνο ο ίδιος θα πάρει την απόφαση αν είναι να φύγει νωρίτερα.

Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου έχει αρχίσει διερευνητικές επαφές με άλλους προπονητές, καθώς δεν αποκλείεται ο «Τσόλο» να θεωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν πως έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σιμεόνε είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Ο Ισπανός τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα εδώ και δύο χρόνια, από την ημέρα που έφυγε από την Μπαρτσελόνα. Στην Ατλέτικο εκτιμούν πάρα πολύ τον Βαλβέρδε και θεωρούν ότι είναι ο καταλληλότερος, λόγω εμπειρίας, προσωπικότητας και ικανότητας, για να διαδεχθεί τον «Τσόλο».

Άλλα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Στέφανο Πιόλι και Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά και του Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button