Ποδόσφαιρο

Βαθμολογία χωρίς VAR: Θα είχαν ευνοηθεί όλοι εκτός του Άρη!

Στους 23 βαθμούς, στο -9 από τον πλέον ευνοημένο ΠΑΟΚ και στο -10 από τον επίσης ευνοημένο Ολυμπιακό θα ήταν ο Άρης σε περίπτωση που δεν υπήρχε VAR.

Το Sport24.gr κατέγραψε όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν μέσω του VAR και το πως θα ήταν η βαθμολογία χωρίς την βοήθεια της βαθμολογίας.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Άρης θα ήταν ο μοναδικός αδικημένος, την στιγμή που ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Ολυμπιακός θα ήταν οι απόλυτα ευνοημένοι.

ΑΡΗΣ: Θα του είχαν «κλέψει» έξι βαθμούς χωρίς το VAR

Ο Άρης όχι μόνο θα ήταν 3ος, αλλά θα είχε και 10 βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Οι κιτρινόμαυροι είδαν το video να ακυρώνει το γκολ της ισοφάρισης στον Βόλο, να ακυρώνει γκολ του Απόλλωνα στη νίκη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη και να παίρνει πίσω το πέναλτι στον Τζολη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μάντζιου είχε μια απόφαση εναντίον της, το γκολ που ακυρώθηκε στη Λάρισα, που όμως δεν επηρέασε το τελικό 0-3 επι της ΑΕΛ.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα είχε σπρωχτεί (ακόμη) περισσότερο:

Ο ΠΑΟΚ θα είχε πέντε βαθμούς περισσότερους με τις αρχικές αποφάσεις των διαιτητών. Η ομάδα του Ιβάν είδε το VAR να του παίρνει πίσω πέναλτι που κέρδισε ο Τσόλακ στο 0-0 στον Βόλο και γκολ του Τζόλη στην ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΚ στο “Σπύρος Λούης”.

Επιπλέον, το video ακύρωσε σωστά το πέναλτι που κέρδισε αρχικά ο Τζόλης στην ήττα με 1-0 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τέλος το VAR θα έπρεπε να του στερήσει τουλάχιστον δύο ακόμη βαθμούς (με τον ΠΑΣ Γιάννινα) αλλά και ενδεχομένως άλλους δύο με πέναλτι που δεν δόθηκε με τον ΟΦΗ στο 1-0.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button