Ποδόσφαιρο

Βαζάκας: «Τι να ζηλέψει από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Άρης; Να χτυπήσει και τον Ολυμπιακό»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Γιώργος Βαζάκας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για τα προβλήματα τις δεύτερης και της τρίτης κατηγορίας:

Είναι τραγωδία αυτό που ζούμε. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και στο τέλος δεν βλέπεις και φως. Όλα όσα έγιναν φέτος είναι πρωτόγνορα.

Αφού σταματήσαμε τα πρωταθλήματα στις 13/3 υπήρχε ο χρόνος για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσουμε το νέο κύμα που θα ερχόταν. Σήμερα κοιτάμε τι θα γίνει, αλλά δεν βλέπαμε γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Η Super League 1 παίζει κανονικά. Όταν ετοιμαζόταν για την Super League δεν έβλεπαν τι προβλήματα υπάρχουν; Δεν σκέφτηκαν τις υπόλοιπες κατηγορίες;

Το ξέρανε το πρόβλημα από τότε. Και επειδή έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι, τις ευθύνες πρέπει να τις πάρουν αυτοί που οδήγησαν σε αδιέξοδο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο αν το αφήσεις θα σε αφήσει. Έχουμε φτάσει τώρα σε ένα αδιέξοδο.

Για το κύπελλο:

Διαβάζω ότι θα παίξουν μόνο οι ομάδες της Super League. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό. Όλες οι ομάδες έχουν πληρώσει το παράβολο της συμμετοχής.

Για το τι θα έλεγε στον Λευτέρη Αυγενάκη:

Θα του έλεγα ότι είναι υπουργός και αντιπροσωπεύει όλο τον Ελληνικό λαό, δεν γίνεται να εξυπηρετεί συμφέροντα. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει την ίδια μεταχείριση. Πρέπει να πάρει αποφάσεις, αλλιώς θα είναι ένας υπουργός που θα μείνει απαρατήρητος.

Για τα όσα σημειώνει η UEFA για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

Είναι οι κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσει το ποδόσφαιρο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δοθούν λύσεις. Στον μεγαλύτερο πόνο να βρεθούν οι λύσεις. Να τολμήσουν.

Για την πορεία του Άρη:

Δεν είναι έκπληξη η πορεία του Άρη. Ο Άρης είναι μια ομάδα που πατάει καλά, κάνει σωστές κινήσεις και προχωράει. Μπορεί να σταθεροποιηθεί και να είναι στις καλύτερες ομάδες ο Άρης.

Δύσκολα θα χάσει από τις «μικρές» ομάδες. Τα μικρά παιχνίδια θα τα πάρει, θα πρέπει μετά να κερδίσει τα ντέρμπι. Αυτήν την στιγμή ο Άρης είναι στο ίδιο επίπεδο με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δεν έχει να ζηλέψει κάτι, πρέπει μετά να χτυπήσει τον Ολυμπιακό.

Για τον Καρυπίδη:

Ο Καρυπίδης είναι ένα άτομο φιλόδοξο, που θέλει ο Άρης να πάει καλά και ψηλά. Πρέπει να έχεις κότσια για να διοικήσεις τον Άρη και ο Καρυπίδης στάθηκε σε αυτό.

Για τον αν ήταν σωστή κίνηση η πρόσληψη του Μάτνζιου:

Πάντοτε είμαι υπέρ των Ελλήνων. Γιατί και οι ξένοι που έρχονται δεν έχουν το βιογραφικό. Εκτός από τον Κούπερ οι άλλοι που ερχόταν στον Άρη δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό.

Ο Άρης αυτήν την στιγμή έχει παίκτες με ποιότητα, παίκτες που μπορούν να πάνε για κάτι πιο ψηλό. Είναι ευκαιρία του Μάντζιου να πάει πιο ψηλά.

Για το Παναιτωλικός-Άρης:

Ο Άρης είναι μια ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ. Μπροστά έχει το εύκολο γκολ. Το ματς ξεκινάει από διπλό και πάει ανάλογα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button