Ποδόσφαιρο

Βαζάκας: «Να στοχεύσει στο πρωτάθλημα ο Άρης, δεν μπορούμε να λέμε ότι ο Μάντζιος έπιασε ταβάνι»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Γιώργος Βαζάκας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την φετινή πορεία του Άρη:

O Άρης ήταν η ευχάριστη έκπληξη, όχι ως δυναμική αλλά ως παρουσία. Μετά από χρόνια που ταλαντεύτηκε στο τοπικό, έφτασε στην β’ και γ’ Εθνική, ταλαιπωρήθηκε και έφτασε στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, εκεί που ανήκει.

Έβλεπα πριν από μία εβδομάδα μία ανάρτηση για τα προηγούμενα χρόνια που είχε φτάσει να είναι δεύτερος σε εισιτήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι μία ομάδα που έχει πολύ και φανατικό κόσμο και κάποια στιγμή πρέπει να έρθει η ώρα να πάρει και πρωτάθλημα.

Για τον Μάντζιο:

Ο Μάντζιος δικαιούται να συνεχίσει, έκανε μία απίστευτη πορεία και διεκδίκησε και την δυάδα που σε άλλα χρόνια οδηγούσε στην έξοδο στο Champions League. Ο Άρης δικαιούται να παλέψει και το ότι έχει φτάσει ταβάνι είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ο Άρης φέτος έφτασε στα όρια και πήγε στο δοκάρι και έξω χάνοντας την δεύτερη θέση. Αλλά η χρονιά είναι πετυχημένη, ο Άρης ξεπέρασε ομάδες με μεγάλα μπάτζετ.

Και ο Καρυπίδης δεν πρέπει να έχει δεύτερες σκέψεις, πρέπει να έχει μία σκέψη, να ανανεώσει τον Μάντζιο. Η ομάδα είναι στην ανηφόρα όχι στην κατηφόρα.

Για την νέα χρονιά:

Αν μπορέσουν να γίνουν μεταγραφές τότε ο Άρης θα εμφανιστεί καλύτερος την νέα χρονιά. Αν δεν μπορούν να γίνουν τότε θα μείνει με τους ίδιους παίκτες, που έχει φροντίσει όμως ο Καρυπίδης να τους ανανεώσει.

Για τα πλέι-οφ:

Για εμένα δεν πρέπει να υπάρχουν πλέι-οφ και πλέι-άουτ. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και ο Άρης είναι δεύτερος. Δεν είναι δίκαιο το να παίζονται πλέι-οφ, το βλέπουμε και στην Super League 2. Για εμένα ο Άρης είναι ο δεύτερος.

Μπορείτε να δείτε και πόσος κόσμος ασχολείται με τα πλέι-οφ, το πρωτάθλημα κρίθηκε και πλέον ο κόσμος δεν ασχολείται.

Για το αν ο Άρης μπορεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό:

Ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι μπροστά από όλους. Ο Άρης από την άλλη έχει δείξει ότι είναι μία ομάδα κορυφής, και πρέπει να συνεχίσει σε αυτήν την βάση. Πρέπει να κρατήσει τους παίκτες που έκαναν αυτήν την πορεία, να ενισχυθεί εκεί που πρέπει και να πάρει ακόμη ποιοτικότερους παίκτες.

Για το ΑΕΚ-Άρης:

Ο Άρης δεν χάνει την Κυριακή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button