Ποδόσφαιρο

Βαζάκας: “Μπορεί να χτυπήσει έξοδο στο Champions League o Άρης, 51-49 η πρόκριση με ΑΕΚ”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Γιώργος Βαζάκας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το ΑΕΚ-Άρης:

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είδαμε κάποια πράγματα στο πρωτάθλημα αλλά θα είναι διαφορετικός αγώνας.

Ο Άρης μπορεί να προκριθεί σε βάρος της ΑΕΚ και να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του κυπέλλου. Έχει την δυναμική του κόσμου του κόσμου του, ο οποίος δικαιολογημένα θέλει να… ξειδψάσει με έναν τίτλο.

Η πρόκριση είναι 51-49 υπέρ του Άρη, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Για το ότι ο Άρης προσανατολίζεται στο να αναδείξει νεαρούς παίκτες:

Θα πρέπει ο Άρης να κινηθεί σε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Ο στόχος της ομάδας για να πάει μπροστά πρέπει να είναι να βγάζει 2-3 παίκτες κάθε χρόνο.

Άλλοι θα πετύχουν περισσότερα, άλλοι λιγότερα, αλλά μία ομάδα σαν τον Άρη πρέπει να βγάζει ταλέντα, είναι καλό που θα κινηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση ο Άγγελος Χαριστέας.

Για τα προβλήματα που έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης με παλαιά χρέη:

Είναι φίλος μου ο Καρυπίδης. Είναι κρίμα για παίκτες να μην πάρουν όλα τα λεφτά τους, αλλά είναι ακόμη περισσότερο κρίμα να πρέπει ένας άνθρωπος που ανέλαβε το 2015 να έχει να πληρώνει αμαρτίες άλλων, ενώ είναι σύννομος.

Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει, θα βρει την λύση.

Για το κύπελλο:

Ο Άρης το έλεγα εδώ και καιρό ότι είναι μια ομάδα που θα πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Μπορεί να μην είναι έτοιμος να χτυπήσει τον Ολυμπιακό ακόμη, αλλά είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και φυσικά μπορεί να χτυπήσει την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης:

Ο Άρης είναι για να κοιτάει ψηλά, όχι για να είναι απλά στην Ευρώπη. Μπορεί μέσα στα επόμενα χρόνια να κοιτάει την δεύτερη θέση, να φτάσει στο Champions League, γιατί όχι;

Για το ποδόσφαιρο συνολικά:

Θα πρέπει να υπάρχει κρατική μέριμνα και κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά. Υποχρεωτικά κάθε ομάδα στις μικρότερες κατηγορίες να έχει τουλάχιστον τρεις παίκτες μέχρι 21 χρόνων στην ενδεκάδα. Θα δοθεί το βάρος στο ελληνικό στοιχείο.

Για τον κορμό του Άρη:

Ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες, ειδικά μεσοεπιθετικά. Έχει έναν πολύ καλό κορμό, αλλά δεν έχει βάθος πάγκου. Είναι στην σωστή κατεύθυνση που θα κρατήσει τους Ματίγια, Γκάμα, αλλά και τους υπόλοιπους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button