Ερασιτέχνης

Α.Σ Άρης: Συνεχίζεται η δράση εκτός Θεσσαλονίκης, επόμενη στάση Ρόδος

Η εκτός Θεσσαλονίκης δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την εγγραφή μελών και την ανανέωση συνδρομών συνεχίζεται με αδιάκοπους ρυθμούς και επόμενη στάση είναι η Ρόδος.

Η σχετική ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη:

Με αφορμή τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ με τον Κολοσσό, το Σάββατο 29/02 στις 15:30, ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, θα βρεθεί στο «σμαραγδένιο νησί», προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη και να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 28/02 από τις 19:00 έως τις 21:30 και το Σάββατο 29/2 από τις 10:00 έως τις 12:30, ο εκπρόσωπος του Α.Σ. Θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Amphitryon Boutique Hotel, (οδός Αλ. Διάκου 10) όπου οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στη «μάνα» του συλλόγου, αλλά και να ανανεώσουν τις συνδρομές τους.

Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους στον Α.Σ. και την Κυριακή 01/03, μετά από το τέλος του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με τον Ατρόμητο Αθηνών (μετά τις 21:00), στα γραφεία του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button