Ερασιτέχνης

Α.Σ. Άρης: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ”

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ερασιτέχνη Άρη για την εκδήλωση των 108 χρόνων.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα του Ερασιτέχνη: Ο Α.Σ. Άρης θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συντελεστές και τους παρόντες στη χθεσινή (24/03) εκδήλωση για τα 108 χρόνια του συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο «Nick Galis Hall» και τίμησε τα σημερινά (25/03) γενέθλια του συλλόγου μας. Όπως φυσικά και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, τα οποία έδωσαν βροντερό «παρών», με τους αθλητές, τους προπονητές και τους επικεφαλής τους.

Ευχαριστούμε τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και του πολιτικού χώρου, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν τις βραβεύσεις.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Diapason για την οργάνωση και την παραγωγή της χθεσινής βραδιάς, τον Γιάννη Δασκάλου για την άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης και το ARIS Media Factory για το συγκινητικό βίντεο που παρουσιάστηκε στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ήταν μία μέρα αφιερωμένη στον Άλκη Καμπανό, ο οποίος βρέθηκε και χθες ανάμεσά μας, όπως κάθε μέρα, στην καρδιά και την ψυχή μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα 109α γενέθλια του ΑΡΗ, το 2023, ελπίζουμε με μία γιορτή η οποία θα είναι αντάξια του μεγαλείου αυτού του συλλόγου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button