ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Αόρατος- Γράφει το Κίτρινο Βέλος

Σήμερα κλείνει ένας αγωνιστικός κύκλος. Κανονική περίοδος, πριν τα play offs, εκεί που κρίνονται οι στόχοι. Βασικός στόχος της χρονιάς ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Μένουν 10 παιχνίδια για να επιτευχθεί, για 3η σερί σαιζόν.

Λυπηρό μεν, πραγματικότητα δε. Πρώτη φορά, ιστορικά, που θα επιτευχθεί. Το αντίθετο της αλήθειας είναι, όχι το ψέμα αλλά, η λήθη. Ενάντια στην λήθη, λοιπόν, το υπόλοιπο του φετινού δρόμου. Σε αυτόν, τον ύπουλο, εχθρό που κρατάει καθηλωμένους ανθρώπους, κοινωνίες, οικογένειες. Όπως η δική μας, του Άρη.

Σήμερα, κλείνει ένας αγωνιστικός κύκλος. Υπάρχουν παιχνίδια αντιπάλων που μας ενδιαφέρουν. Με την μόνη προϋπόθεση να έχει επιτευχθεί η νίκη στο δικό μας παιχνίδι. Το πρώτο ζητούμενο. Μετά, δρέπεις κέρδη, ανάλογα με το “φάγωμα” που θα γίνει αναμεταξύ τους. Καλείται να κερδίσει ο Άρης, που δεν υπολογίζουν οι άλλοι, θεωρώντας τον αόρατο, που δεν υπολόγιζαν ακόμα και οι δικοί μας. Πολλοί από μας. Μια ευχάριστη διάψευση, απ’ το κιτρινόμαυρο φάντασμα. 

Σήμερα, κλείνει ένας κύκλος αγώνων κανονικής περιόδου που, 41 χρόνια μετά την κλοπή του πρωταθλήματος του 1980 που οδηγήθηκε κατά παράβαση κανονισμών και νόμων να κριθεί στο μπαράζ, καλείσαι να τελειώσεις δεύτερος. Καθόλου αμελητέα πρόκληση, καθόλου δεδομένη στα χρόνια που πέρασαν, δυστυχώς. Μια “κορυφή” που δημιουργεί προοπτική, που δημιουργεί όραμα και που, όταν επιτευχθεί με το καλό, θα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας ενός που δεν τον υπολογίζουν. Ενός αόρατου!

Ακούγοντας…

U2 – Invisible (Live on The Tonight Show)

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button