Ποδόσφαιρο

Αφιέρωμα της Θέλτα: Ο Πάκο Ερέρα, η άνοδος και η αναφορά στον Άρη

Γνωστή ισπανική ιστοσελίδα έκανε ένα αφιέρωμα στον ομάδα του 2011-12, τότε που η Θέλτα εκπλήρωσε το όνειρο της επιστροφής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τον γνωστό στον Άρη Πάκο Ερέρα να βρίσκεται στον πάγκο ως προπονητής της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα η «La voz de Galicia» δημοσίευσε άρθο με τίτλο «Οι ήρωες της ανόδου οκτώ χρόνια αργότερα» αναφέρεται στην μεγάλη επιστροφή της Θέλτα στην πρώτη κατηγοία της Ισπανίας.

Διαβάστε εδώ το πρωτότυπο άρθρο.

Πιο αναλυτικά:

Πριν από οκτώ χρόνια, η Θέλτα με ένα σταθερό βήμα επέστρεψε προς την Primera. Με ένα σερί στο τέλος της σεζόν επτά διαδοχικές νίκες που διαδέχθηκαν η ισοπαλία με την Κόρδοβα, η ομάδα του Πάκο Ερέρα τερμάτισε μια πενταετή περίοδο στη δεύτερη κατηγορία και έφτασε στην ελίτ για να μείνει”αναφέρει κάνοντας στην συνέχεια αναδρομή στο τι έκαναν και τι πέτυχαν από τότε τα μέλη εκείνης της ομάδας, με ειδική αναφορά στον ποδοσφαιρικό της μέντορα Πάκο Ερέρα.

Ο Ισπανός τεχνικός που πέρσι είχε τις τύχες του Άρη για περίπου τέσσερις μήνες, αυτήν την περίοδο είναι χωρίς ομάδα, μετά το διαζύγιο με την Λας Πάλμας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button