Διεθνή

«Αυτός είναι ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ» – Η επιλογή του Ρούνεϊ για προπονητή

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πρότεινε τον καταλληλότερο προπονητή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την στιγμή που ο Κάρικ έχει πιάσει δουλειά ως προσωρινός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει την αναζήτηση του καταλληλότερου για το πόστο.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, έχοντας συνδέσει το όνομά του με την ομάδα και με τη «χρυσή εποχή» των επιτυχιών της, μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ πρότεινε τον καταλληλότερο -κατά τη δική του κρίση- για να μπορέσει να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στις επιτυχίες.

Ποιος είναι αυτός, λοιπόν, που επέλεξε ο Ρούνεϊ; Ο Τόμας Τούχελ.

«Ο Τσάμπι Αλόνσο τα πήγε θαυμάσια στη Λεβερκούζεν και νομίζω ότι υπάρχουν περισσότερες εκείνος να περιμένει τη Λίβερπουλ. Για εμένα ο Τούχελ είναι ο ΕΝΑΣ. Γνωρίζει πολύ καλά την Premier League, έχει κατακτήσεις τίτλων, και ήδη τα πηγαίνει καλά στην εθνική. Ο χρόνος θα δείξει», ανέφερε.

Ωστόσο, στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι η απόφαση της διοίκησης να δώσει τα ηνία της ομάδας για το επόμενο διάστημα μέχρι να βρεθεί κάποιος στον Κάρικ είναι σωστή και η πιο κατάλληλη που θα μπορούσε να γίνει αυτή την στιγμή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button