Απόψεις
Ροή ειδήσεων

Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύτηκε!

Ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων μεταξύ Άρη και Φαμπιάνο Λέισμαν είχε αίσιο τέλος, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα πέρασε από πολλά στάδια, καθώς στο ξεκίνημα του καλοκαιριού φάνηκε ότι ήταν τελείως διαφορετικός ο τρόπος που έβλεπαν τα πράγματα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είχε τη διαβεβαίωση από τους εκπροσώπους του περί πρότασης από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έτσι είχε απέρριψε αυτήν που του είχαν καταθέσει οι κιτρινόμαυροι τον περασμένο Ιούνιο, προσδοκώντας στην εξασφάλιση ενός πολύ μεγαλύτερου συμβολαίου.

Καθώς ο χρόνος κυλούσε και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν λάμβανε την πρόταση που περίμενε, παράλληλα με τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς με τους οποίους ασχολήθηκε, ο Άρης διατήρησε τη γραμμή επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του. Τις τελευταίες μέρες Άρης και Φαμπιάνο είχαν διαδοχικές επαφές, με σκοπό την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου και πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ τους.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ως προς τα βασικά σημεία του νέου συμβολαίου, το οποίο προβλέπει αύξηση απολαβών του παίκτη, συγκριτικά με τις αντίστοιχες του τελευταίου χρόνου συνεργασίας του με την ομάδα. Με αυτή τη συμφωνία ο Φαμπιάνο θα γίνει ένας από τους μακροβιότερους ξένους παίκτες στην ιστορία του Άρη, καθώς ήδη μετρά παρουσία τριών χρόνων. Σε αυτό το διάστημα μέτρησε 113 αγώνες, με εννιά γκολ και μία ασίστ.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button