Ποδόσφαιρο

Αυτοί που επέστρεψαν και… νιώθουν!

Ο Άρης περιμένει να βγούνε μπροστά ενόψει του κρίσιμου τελευταίου κομματιού της σεζόν ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν φέτος στην ομάδα και… γνωρίζουν που βρίσκονται!

Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να έχουν διαδοχικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος και ο Άκης Μάντζιος περιμένει από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν που βρίσκονται, να κάνουν τη διαφορά σε όλους τους τομείς.

Τους προηγούμενους μήνες οι Βέλεθ, Ρόουζ και Φετφατζίδης επέστρεψαν στην ομάδα του Άρη. Ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος επειδή το ήθελαν, γνωρίζοντας τις συνθήκες που θα συναντήσουν και την ασφάλεια που ένιωσαν κατά την πρώτη θητεία τους και η οποία διαπίστωσαν ότι παραμένει στις τάξεις της ομάδας.

Οι δύο που ήρθαν τον Γενάρη έχουν ενσωματωθεί πλέον πλήρως, ενώ και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε πανέτοιμος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Συν το γεγονός ότι θεωρούν πως ο καθένας τους άφησε κάτι στη μέση, όταν αποχώρησαν μετά την πρώτη τους θητεία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Κάτι που για αυτούς φέτος είναι το Κύπελλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button