Ποδόσφαιρο

Αυτοί που δεν ήρθαν: Δεν έπαιξε ο Γκουϊντέτι, γεμάτη χρονιά για Γκνιάτιτς

Μέχρι να ξεκινήσει (επίσημα) η μεταγραφική περίοδος, το YellowRadio.gr ασχολείται με το τι έκαναν την περσινή σεζόν όσοι παίκτες απασχόλησαν τον Άρη, αλλά δεν ήρθαν.

Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που ακούστηκαν τα τελευταία χρόνια για τον Άρη είναι αυτό του Τζον Γκουϊντέτι. Ο Σουηδός απασχόλησε τον Άρη αλλά τελικά έμεινε στην Αλαβές η οποία ήθελε μία ακόμη επιλογή για την επίθεση της.

Τελικά πάντως έπαιξε μόλις 140 λεπτά στο πρωτάθλημα Ισπανίας πετυχαίνοντας ένα γκολ στην ισοπαλία (1-1) με την Βαλένθα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλαβές πέτυχε τον στόχο της παραμονής.

Από την άλλη γεμάτη σεζόν είναι ο Όκγνιεν Γκνιάτιτς που απασχόλησε τον Άρη το καλοκαίρι. Ο Βόσνιος τελικά επέλεξε την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την Άουε η οποία του έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκεί έπαιξε 24 ματς, και τις περισσότερες φορές αγωνίστηκε 90 λεπτά, χωρίς πάντως να καταγράψει γκολ ή ασιστ. Όσο για την ομάδα του, η Άουε βρέθηκε στην 12η θέση της τσβαϊντελίγκα, μακριά τόσο από τις θέσεις ανόδου όσο και από την επικίνδυνη ζώνη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button