Ποδόσφαιρο

Αυτοί ήρθαν, αυτοί έφυγαν: Οι επτά κινήσεις του Άρη τον Ιανουάριο

Αρκετά ενεργός ήταν ο Άρης στο μεταγραφικό παζάρι που Ιανουαρίου, κάνοντας αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του.

Αρχικά στο θέμα τον προσθέσεων στο ρόστερ ο Άρης έψαχνε κατά κύριο λόγο έναν σέντερ φορ και ένα αριστερό μπακ. Είχε βέβαια τα μάτια του ανοιχτά για τυχόν άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Πρώτη κίνηση της ομάδας ήταν ο Νικόλας Ιωάννου. Ο έμπειρος Κύπριος αποκτήθηκε από την Νότιγχαμ για να δώσει βοήθειες στο αριστερό άκρο της άμυνας, Μετράει ήδη πέντε συμμετοχές, έχοντας καταφέρει μάλιστα να πετύχει και γκολ.

Στην συνέχεια ο Άρης έκλεισε τον Κώστα Μήτρογλου για να είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά στο θέμα των γκολ. Τέλος στο 90′ των μεταγραφών ήρθε και η συμφωνία με τον Μπρούνο, έναν παίκτη ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν των κιτρινόμαυρων.

Από την άλλη πλευρά τέσσερις παίκτες άφησαν την Θεσσαλονίκη. Ο Ντάτκοβιτς ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των αποχωρήσεων πηγαίνοντας στην Καρταγένα. Εκεί τον βρήκε στο τέλος των μεταγραφών και ο Κρίστιαν Λόπεθ, αμφότεροι ως δανεικοί.

Ο νεαρός Χατζηπιρπιρίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιεράπετρα για τους έξι επόμενους μήνες, ενώ τέλος ο Αλί Αντέμ επιστρέφει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην δεύτερη της βαθμολογίας Σκούπι για τους επόμενους 12 μήνες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button