Ποδόσφαιρο

“Αυλαία” για τη δεύτερη αγωνιστική στη Νίκαια

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινά απόψε (26/08, 21:30) στη Νίκαια η 2η αγωνιστική της Super League 1, αφού ο Ιωνικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό σε ένα ωραίο παιχνίδι, με στόχο και των δύο την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Το γεγονός ότι στην πρεμιέρα, αμφότεροι ηττήθηκαν σε Λεωφόρο και Χαριλάου, ανεβάζει την δίψα» τους, σε ένα ματς που είναι όλα ανοιχτά.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη και μάλιστα, ο Δημήτρης Σπανός συμπεριέλαβε στις επιλογές του το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων», Μάξι Λοβέρα. Αντίθετα, δεν θα βρίσκονται στη διάθεσή του ο ανέτοιμος Χοσέ Αλπέρτο Κάνιας, καθώς και οι Κώστας Τσιριγώτης, Βασίλης Πογοσιάν και Σωτήρης Κοκκίνης, οι οποίοι έχουν ίωση. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα σε αυτό το κομμάτι, αφού δεν έχουν κάποια βασική απουσία.

Αποστολές:

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Περλέσι, Χριστοδουλής, Αντούνες, Οφόσου, Μασάς, Ν. Ιωαννίδης, Μεντόσα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σερβιλάκης, Μύγας, Χ. Ιωαννίδης, Ρομαό, Μίλο, Λοβέρα, Άοσμαν, Ελευθεριάδης, Μάντζης.

Ο Λεβαδειακός δεν ανακοίνωσε αποστολή και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button