Ποδόσφαιρο

Αυγενάκης : «Χρειάζεται ο κόσμος στα γήπεδα, πιστεύω να τα καταφέρουμε»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση και το υφυπουργείο Αθλητισμού είναι υπέρ της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα ενόψει και του Final 8 του Basketball Champions League, αλλά και της Superleague.

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες να επιτραπεί έστω και μερική παρουσία θεατών στις εξέδρες τόσο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λόγω του Final-8, μιας μεγάλης διοργάνωσης που ήρθε στη χώρα μας μετά από χρόνια, πρέπει να βιαστούμε. Και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει το συντομότερο να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ένα ποσοστό κόσμου στις κερκίδες. Δουλεύουμε οργανωμένα όλοι μαζί με τους υγειονομικούς και τον κύριο Χαρδαλιά και πιστεύω να τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: «Ο κόσμος χρειάζεται στα γήπεδα. Οι 14 ομάδες της Super League έχουν προχωρήσει πολύ. Έχουν φτιάξει σε απόλυτη συνεννόηση και σύμπνοια τα πρωτόκολλα ασφαλείας και πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούν, σε συνεννόηση πάντα με τους υγειονομικούς και τον Χαρδαλιά, να επιτρέψουμε την παρουσία κόσμου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button