Μπάσκετ

Ατζέντης και ιδιοκτήτης της ομάδας του Μπολ πρώην παίκτης του Άρη

Τους Ιλαγουάρα Χοκς, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο ΛαΜέλο Μπολ φέτος, αγόρασε ο πρώην παίκτης του Άρη Ζερμέιν Τζάκσον που εκπροσωπεί τον νεαρό Αμερικανό ο οποίος συμμετέχει σε αυτή την επένδυση.

Μπορεί να μην το θυμούνται πολλοί, αλλά ο Ζερμέιν Τζάκσον έχει περάσει από την Ελλάδα, και συγκεκριμένα από τον Άρη. Την σεζόν 2003-2004 είχε αντικαταστήσει τον Γκόλντγουαιρ, έπαιξε για λίγα παιχνίδια στους κιτρινόμαυρους μέχρι να δώσει την θέση του στον Σμους Πάρκερ.

Πέρασαν αρκετά χρόνια, είναι η αλήθεια, ο Αμερικανός κρέμασε τα παπούτσια του, έγινε ατζέντης και έχει πλέον αναλάβει την εκπροσώπηση του ΛαΜέλο Μπολ που μετράει αντίστροφα για το NBA Draft 2020 που θα τον βάλει στη Λίγκα.

Ο Μπολ έπαιξε φέτος στους Ιλαγουάρα Χοκς του πρωταθλήματος Αυστραλίας και όπως αποκάλυψε το ESPN τους αγόρασε μαζί με τον Τζάκσον ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση στο αμερικανικό δίκτυο. Λίγο πριν από την επιλογή του αθλητή του στις πρώτες θέσεις του Draft, ο Αμερικανός προσπαθεί να επενδύσει στο άθλημα, με τον ΛαΜέλο να μην έχει πλέον επιχειρήσεις μαζί με τον εκκεντρικό πατέρα του.

Στη διάρκεια της σεζόν ο Μπολ είχε 17 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και επτά ασίστ ανά αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button