Ποδόσφαιρο

ΑΣ Άρης: «Δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνουν τους νόμους της ελληνικής πολιτείας»

Την απόλυτη στήριξή του στην ΠΑΕ Άρης εξέφρασε ο ΑΣ Άρης μέσω επίσημης ανακοίνωσης και παράλληλα σημείωσε ότι περιμένει από τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου να δείξουν αντανακλαστικά.

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης σημείωσε: «Στην παρούσα φάση η ενότητα για το σύλλογο είναι μονόδρομος. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, εγγυητής της ενότητας, αποτελεί τη «συγκολλητική ουσία» όλων των Αρειανών και στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για απόδοση δικαιοσύνης στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών για χρέη και υποθέσεις της παλιάς εταιρείας, 13 χρόνια πριν.

Είμαστε στο πλευρό της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να ξεπεράσει το λεπτό θέμα που την ταλαιπωρεί, χωρίς να ευθύνεται γι’ αυτό. Παράλληλα, περιμένουμε απ’ όλους τους υπεύθυνους να δείξουν τα αντανακλαστικά τους για να διευθετηθεί αυτή η υπόθεση, η οποία κακώς βάζει εμπόδια στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Οι αποφάσεις της FIFA ή της UEFA δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνουν τους νόμους της ελληνικής πολιτείας σχετικά με την λειτουργία των ανώνυμων εταιρειών».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button