Μπάσκετ

Ασταμάτητη η Ελλάδα, ανησυχία για τον Γιάννη!

Εθνική 5Χ5 με ωραίο μπάσκετ, αλλά και… ανησυχία. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη νίκησε (90-69) εύκολα την Εσθονία, έκανε το 5-0 και πηγαίνει στο Βερολίνο έχοντας το «απόλυτο» στις αποσκευές της, περιμένοντας τα νεότερα για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτύπησε στην 3η περίοδο, έδειξε να πονάει στο δεξί του πόδι και προφυλάχθηκε στην τελική ευθεία, με τους ανθρώπους της «γαλανόλευκης» να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα για την κατάστασή του, η οποία θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Για όση ώρα αγωνίστηκε ο “Giannis” ήταν ασταμάτητος (25 πόντοι με 9/10 σουτ, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 19′ στο παρκέ), με τον Κώστα Σλούκα να τον ακολουθεί (11π.). Ο κόουτς Ιτούδης δικαιολογημένα άνοιξε το ροτέισιον, με το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα να μοιάζει με… τυπική διαδικασία και την ελληνική αποστολή να έχει περισσότερο το μυαλό της στον Αντετοκούνμπο.

Παρά την «παγωμάρα» με τον τραυματισμό του σταρ των Μπακς, οι διεθνείς ήταν συνεπείς στο παρκέ, έπαιξαν καλή άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και ικανοποίησαν πολλά από τα «θέλω» του προπονητικού επιτελείου τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button