Ποδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Το προφίλ του σημερινού αντιπάλου του Άρη

H Super League αναλύει τον Αστέρα Τρίπολης, σημερινό αντίπαλο του Άρη, για την 23η αγωνιστική.

Ο Αστέρας Τρίπολης:

Το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα του παίζει ο Αστέρας Τρίπολης, που πέτυχε μια ακόμα νίκη στη δυνατή πλέον έδρα του. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία στη Λαμία, έχει πάρει επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια, με αποτέλεσμα από εκεί που ήταν η πλησιέστερη ομάδα στον Παναιτωλικό, να καλοβλέπει μέχρι και έκτη θέση.

Για δεύτερη φορά φέτος έμεινε αήττητος για τρία παιχνίδια, με Πανιώνιο, Λαμία και Παναιτωλικό! Και το φθινόπωρο με τις ίδιες τρεις το είχε κάνει!

Η ισοπαλία στη Λαμία είναι η μοναδική στα εννέα τελευταία παιχνίδια του Αστέρα, που έχει στο διάστημα αυτό τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες.

Ο Αστέρας έχει κάνει τώρα τέσσερις νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια του, αφού δεν είχε νίκη στα επτά προηγούμενα. Επίσης έχει τέσσερις νίκες στα επτά τελευταία, όπου μάζεψε 13 βαθμούς, ενώ είχε τρεις στα 15 πρώτα, μαζεύοντας 12 βαθμούς!

Έχει σκοράρει και στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, έστω και αν ανάμεσα σε αυτά είναι και τρεις ήττες. Δεν σκόραρε για τελευταία φορά στις 15 Δεκέμβρη στο 0-5 από τον Ολυμπιακό.

‘Έχουν μπει 62 γκολ (30-32) στα 22 παιχνίδια του, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης εντός έδρας

Η νίκη επί του Παναιτωλικού ήταν η τέταρτη διαδοχική στην έδρα του, μετά το βαρύ 5-0 από τον Ολυμπιακό. Είχε κερδίσει δύο από τα επτά προηγούμενα.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό είναι η μοναδική στα οκτώ τελευταία. Έχει χάσει από τους τρεις πρώτους της βαθμολογίας.

Δέχτηκε ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία, μετά τα πέντε από τον Ολυμπιακό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button