Γενικά

«Ασημένιος» στην Ευρώπη ο Καραλής με ατομικό ρεκόρ στα 5,87μ!

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε έναν απίστευτο αγώνα και πήρε το πρώτο του μετάλλιο σε ευρωπαϊκό ανοικτού και το τρίτο σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη Ρώμη με άλμα στα 5,87μ. Η επίδοση αυτή αποτελεί ατομικό ρεκόρ, αφού ξεπέρασε το δικό του 5.86μ. που είχε στο κλειστό.

Ο Καραλής αποφάσισε να αφήσει τα 5,35μ. και να ξεκινήσει τις προσπάθειές του στον τελικό από τα 5,50μ., το οποίο πέρασε με την πρώτη. Ο Καραλής συνέχισε ακάθεκτος, περνώντας και τα 5,65μ. για το 2/2.

Με 11 αθλητές να συνεχίζουν ο πήχης ανέβηκε στα 5,75μ., όπου και εκεί ο Καραλής πέρασε με επιτυχία απευθείας δείχνοντας τρομερή φόρμα. Στη συνέχεια, ο «Μανόλο» έκανε λάθος τη στιγμή που πήγε να αφήσει το κοντάρι με συνέπεια να ρίξει τον πήχη που έχει τοποθετηθεί στα 5,82μ., όμως στη δεύτερη προσπάθεια τα πέρασε, μένοντας στο κυνήγι των μεταλλίων.

Με πέντε αθλητές συνεχίστηκε 5,87μ., ένα ύψος που ο Μανόλο δεν είχε περάσει ποτέ στην καριέρα του, καθώς είχε ρεκόρ 5.86μ από τον κλειστό, αλλά το έκανε στην Ρώμη! Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν πέρασε απλά τα 5,87μ., αλλά έκανε και ατομικό ρεκόρ. Στην προσπάθεια του, στα 5,97μ. δεν τα κατάφερε και παρέμεινε στην εξαιρετική δεύτερη θέση.

Πρώτος βγήκε φυσικά ο τρομερός Ντουπλάντις, ο οποίος βελτίωσε το δικό του ρεκόρ διοργάνωσης, περνώντας τα 6.10μ!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button