Μπάσκετ

Αρχίζει το All Star Game, γεμάτο… Άρη

Το All Star Game επιστρέφει και αναμένεται να προσφέρει αρκετό θέαμα μέσα στο Σαββατοκύριακο, μαζί με… πολύ Άρη.

Γιάννης Καστρίτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζέι Ντι Νότε, Σεβέζ Γκούντγουιν και Γιάννης Νικητάκης θα πάρουν μέρος στη γιορτή του μπάσκετ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/12) αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι με το All Star Game του Μπάσκετ με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), ενώ στις 13:00 θα δοθεί το τζάμπολ του Αγώνα Συμπερίληψης με την συμμετοχή Παλαιμάχων, Celebrities, Γυναικών και Δημοσιογράφων, το μήνυμα του οποίου είναι ότι «Όλοι Είμαστε Διαφορετικοί αλλά Ίσοι!». Επίσης, θα διεξαχθούν οι Διαγωνισμοί Shoot Around και Skills, στους οποίους θα συμμετέχουν και Αθλητές με Αμαξίδιο. Στο πρόγραμμα του 25ου All Star Game εντάσσεται και ο τελικός του UNICEF Trophy, ο οποίος θα αρχίσει στις 15:00 και στον οποίο θα αναμετρηθούν η ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και ο Πανιώνιος με έπαθλο το εισιτήριο για το Final 8 του Κυπέλλου των ανδρών.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Κυριακής (18/12), η δράση αρχίζει στις 13:00 με καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των ομάδων και στις 13:40 θα αρχίσει ο διαγωνισμός των τριπόντων, ενώ στις 14:00 θα δοθεί το τζάμπολ του κεντρικού αγώνα του All Star Game, στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωπες η “Team Vezenkov” και η “Team Papagiannis”, με τους παίκτες που επέλεξαν οι φίλαθλοι και οι προπονητές των 12 ομάδων της Basket League.

Στο ημίχρονο ο ΕΣΑΚΕ, ο οποίος γιορτάζει τα 30 χρόνια του επαγγελματικού μπάσκετ, θα τιμήσει τους καλύτερους Έλληνες και ξένους παίκτες, όπως θα τους αναδείξουν οι φίλαθλοι, καθώς και τους δύο καλύτερους προπονητές των 30 ετών. Θα ακολουθήσει ο νέος Διαγωνισμός που εντάσσεται στο πρόγραμμα του All Star Game, το Skills Challenge, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Διαγωνισμό τον Καρφωμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη διάρκεια του 25ου All Star Game θα προσφέρουν θέαμα οι Devil Dunkers, οι τσιρλίντερς και οι μασκότ των ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι από πέρυσι άλλαξε ο τρόπος συγκρότησης των ρόστερ των ομάδων που αγωνίζονται στο All Star Game, με την “Team Maciulis” να επικρατεί της “Team Calathes” με 109-104. Έτσι και φέτος, στα πρότυπα του ΝΒΑ, οι Σάσα Βεζένκοφ και Γιώργος Παπαγιάννης, οι οποίοι συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις στην ψηφοφορία των φιλάθλων, επέλεξαν τους συμπαίκτες τους για τον αγώνα της Κυριακής. Το ρόστερ της “Team Vezenkov”, αρχηγός της οποίας είναι ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, συμπληρώνουν οι Τόμας Ουόκαπ (Ολυμπιακός), Νέιτ Ουόλτερς (Παναθηναϊκός), Βασίλης Τολιόπουλος (Άρης), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας), Πάρις Λι (Παναθηναϊκός), Χάρης Γιαννόπουλος (Κολοσσός Ρόδου), Όμηρος Νετζήπογλου (Άρης), Γιανίκ Φράνκε (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Αγραβάνης (Περιστέρι), Ακίλ Μίτσελ (ΑΕΚ) και Μουσταφά Φαλ (Ολυμπιακός). Προπονητές της “Team Vezenkov” θα είναι ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, και ο ομόλογός του του Άρη, Γιάννης Καστρίτης.

Το ρόστερ της “Team Papagiannis”, αρχηγός της οποίας είναι ο σέντερ του Παναθηναϊκού, συμπληρώνουν οι Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Μάρκους Ντένμον (Περιστέρι), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Τζέι Ντι Νότε (Άρης), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ντουέιν Μπέικον (Παναθηναϊκός), Ντέρικ Ουίλιαμς (Παναθηναϊκός), Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (Ιωνικός), Άρνολντας Κουλμπόκα (Προμηθέας Πάτρας) και Κάμερον ΜακΓκρίφ (ΑΕΚ), ενώ προπονητές της ομάδας είναι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, και ο ομόλογός του του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης.

Στο μεταξύ, ξεχωριστή θέση στο θέαμα που προσφέρει το All Star Game κατέχουν οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων. Στη «μάχη» για τον τίτλο του καλύτερου σουτέρ από μακρινή απόσταση θα πάρουν μέρος οι Βασίλης Τολιόπουλος (Άρης), Τζέιμς Μπέιτμον (Καρδίτσα), Γιανίκ Φράνκε (ΠΑΟΚ), Μάρκους Ντένμον (Περιστέρι), Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός) και Τζέιλεν Χαντς (ΠΑΟΚ). Όσον αφορά τον διαγωνισμό καρφωμάτων, οι υποψήφιοι για να διεκδικήσουν το βραβείο για τον πιο… θεαματικό παίκτη είναι οι Σακίλ ΜακΚίσικ (Ολυμπιακός), Σάβιον Φλαγκ (Λαύριο), Νέιτ Ρένφρο (ΠΑΟΚ), Τσέβεζ Γκούντγουιν (Άρης), Σακούρ Τζούστον (Περιστέρι) και Ακίλ Μίτσελ (ΑΕΚ).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button